Neler Yeni

Win 10 yükseltme ve geri dönme

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep POLAT
Arkadaşlar benim PC 4 gb ramli, işlemcisi Amd A4-5000 1.5 Ghz. Daha önce Windows 10 kullanmıştım şu an Windows 8.1 Pro var. Eskiden Windows 10 daha çok ram ve işlemci kullanılıyor deniyordu. Şimdi bakıyorum da sanki Windows 10'da arkadaki çalışan birçok şeyi kapatabiliyorken Windows 8.1'de bu tarz ayarlar yapılmıyor. Bir de Windows 10'a oyun modu mu ne gelmiş. Yani sizce Windows 10'a geçmeli miyim? Fps'imde düşüş olur mu? Bir de Windows 10'a geçtikten sonra benim elimde şu anda kullandığım Windows 8.1 Pro koduyla geri Windows 8.1'e dönebilir miyim?

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Arkadaşlar benim PC 4 gb ramli, işlemcisi Amd A4-5000 1.5 Ghz. Daha önce Windows 10 kullanmıştım şu an Windows 8.1 Pro var. Eskiden Windows 10 daha çok ram ve işlemci kullanılıyor deniyordu. Şimdi bakıyorum da sanki Windows 10'da arkadaki çalışan birçok şeyi kapatabiliyorken Windows 8.1'de bu tarz ayarlar yapılmıyor. Bir de Windows 10'a oyun modu mu ne gelmiş. Yani sizce Windows 10'a geçmeli miyim? Fps'imde düşüş olur mu? Bir de Windows 10'a geçtikten sonra benim elimde şu anda kullandığım Windows 8.1 Pro koduyla geri Windows 8.1'e dönebilir miyim?
Benimde 4 gb ram var Windows 10 gayet güzel
Hem stabilize hemde daha güncel
Geri dönmek isterseniz yeniden window 8.1 kurmanız gerekecek bilginize

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Aynı kodla geri dönermisiniz bilemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emircan
Windows 10,Windows 8.1’e göre daha hızlıdır değiştirmeni tavsiye ederim,windows 10 microsoftun sitesinde bedava olarak indirebilirsin kod falan aramıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep POLAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde 4 gb ram var Windows 10 gayet güzel
Hem stabilize hemde daha güncel
Geri dönmek isterseniz yeniden window 8.1 kurmanız gerekecek bilginize
Ben daha önce kullanmıştım bu bilgisayarda ama fps nasıldı hatırlamıyorum. Sizce fps düşüşü yaşar mıyım cpu kullanımından dolayı? Zaten düşük fps alıyorum daha da düşmesini istemiyorum.

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Ben daha önce kullanmıştım bu bilgisayarda ama fps nasıldı hatırlamıyorum. Sizce fps düşüşü yaşar mıyım cpu kullanımından dolayı? Zaten düşük fps alıyorum daha da düşmesini istemiyorum.
Fps düşmez içiniz rahat olsun Windows 10 oyun uygunluğu açısından gayet gelişmiş
Umarım yardımcı olmuşumdur

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep POLAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 10,Windows 8.1’e göre daha hızlıdır değiştirmeni tavsiye ederim,windows 10 microsoftun sitesinde bedava olarak indirebilirsin kod falan aramıyor
Şu an elimde orijinal Windows 8.1 var bunu Windows 10 kodu almadan yükseltebilir miyim? 2016'da 1 yıllık ücretsiz yükseltme vardı da şimdi de oluyor muM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,538
Üyeler
162,703
Son üye
LERO7
Top Bottom