o lisans kodunu yeniden gir etkinleştirme bölümündenbeylerm win10 pro lisans satın almış babam m.l gibi 1000 TL ye mi ne format attım gitti ne yapmalıyım
ayrıca babana böyle bir şey demen çok yanlış. Baban senin için 1000 tl lisans almış sen babana mal diyorsun ayıp vallahi ayıpbeylerm win10 pro lisans satın almış babam m.l gibi 1000 TL ye mi ne format attım gitti ne yapmalıyım
o yüzden değil herşeyi çok iyi biliyor zannediyor vatana gittik i3 satacak abi bize tüm oyunları çok iyi oynatır diyor baba hayır kötü diyom sonra diyoki abinden iyi mi biliyon sana bir şey yoko lisans kodunu yeniden gir etkinleştirme bölümünden
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca babana böyle bir şey demen çok yanlış. Baban senin için 1000 TL lisans almış sen babana mal diyorsun ayıp vallahi ayıp
kod yok ki bendeo lisans kodunu yeniden gir etkinleştirme bölümünden
ayrıca babana böyle bir şey demen çok yanlış. Baban senin için 1000 TL lisans almış sen babana mal diyorsun ayıp vallahi ayıp
yinede bu konuda haklı değilsin dostumo yüzden değil herşeyi çok iyi biliyor zannediyor vatana gittik i3 satacak abi bize tüm oyunları çok iyi oynatır diyor baba hayır kötü diyom sonra diyoki abinden iyi mi biliyon sana bir şey yok
1000 tl ye lisans aldıysanız kutulu gelmiştir. O kutunun içinde lisans kodu var onu gireceksino yüzden değil herşeyi çok iyi biliyor zannediyor vatana gittik i3 satacak abi bize tüm oyunları çok iyi oynatır diyor baba hayır kötü diyom sonra diyoki abinden iyi mi biliyon sana bir şey yok
kod yok ki bende
kutu yu annem atıyor rhpyinede bu konuda haklı değilsin dostum
1000 TL ye lisans aldıysanız kutulu gelmiştir. O kutunun içinde lisans kodu var onu gireceksin
o zaman yapacak bir şey yokkutu yu annem atıyor rhp
Dostum 1000. TL kutuya sahip çıkamıyormusun annene anne bu önemli bir kutu desen atmazki zatenkutu yu annem atıyor rhp
pekio zaman yapacak bir şey yok
6ay falan oldu 2 ayn öncesine kadar bana amd deseler ayıp ayıp denir mi öyle kelimeler derdimDostum 1000. TL kutuya sahip çıkamıyormusun annene anne bu önemli bir kutu desen atmazki zaten