win 10pro lisans gitti

Etoow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
beylerm win10 pro lisans satın almış babam 1000 tl ye mi ne format attım gitti ne yapmalıyım

beylerm win10 pro lisans satın almış babam m.l gibi 1000 TL ye mi ne format attım gitti ne yapmalıyım
o lisans kodunu yeniden gir etkinleştirme bölümünden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beylerm win10 pro lisans satın almış babam m.l gibi 1000 TL ye mi ne format attım gitti ne yapmalıyım
ayrıca babana böyle bir şey demen çok yanlış. Baban senin için 1000 tl lisans almış sen babana mal diyorsun ayıp vallahi ayıp

ayrıca babana böyle bir şey demen çok yanlış. Baban senin için 1000 TL lisans almış sen babana mal diyorsun ayıp vallahi ayıp
o yüzden değil herşeyi çok iyi biliyor zannediyor vatana gittik i3 satacak abi bize tüm oyunları çok iyi oynatır diyor baba hayır kötü diyom sonra diyoki abinden iyi mi biliyon sana bir şey yok

ayrıca babana böyle bir şey demen çok yanlış. Baban senin için 1000 TL lisans almış sen babana mal diyorsun ayıp vallahi ayıp
kod yok ki bende

o yüzden değil herşeyi çok iyi biliyor zannediyor vatana gittik i3 satacak abi bize tüm oyunları çok iyi oynatır diyor baba hayır kötü diyom sonra diyoki abinden iyi mi biliyon sana bir şey yok
yinede bu konuda haklı değilsin dostum

kod yok ki bende
1000 tl ye lisans aldıysanız kutulu gelmiştir. O kutunun içinde lisans kodu var onu gireceksin

yinede bu konuda haklı değilsin dostum

1000 TL ye lisans aldıysanız kutulu gelmiştir. O kutunun içinde lisans kodu var onu gireceksin
kutu yu annem atıyor rhp

Geri