8.1 gibi olursa falan mantıklı aslındaHayır, HDD kullanıyorum. :/
Dostum daha gelmemiş bir OS' i böyle yargılamak ne kadar mantıklı?Yükseltmezdim sebepler;
Bir sistem istemezdim. Şahsen gerekmedikçe format atmak bile istemiyorum. Kısaca Windows 7'den memnunum.
- Sürekli yükseltme istemeleri,
- Sürekli sistem çökmesi,
- Gereksiz RAM ve HDD kullanımı,
- Stabilite sorunları,
- Bug, glitch gibi saçmalıkları bol olan.
8.1 gibi olursa anında yüklerimYükseltmezdim sebepler;
Bir sistem istemezdim. Şahsen gerekmedikçe format atmak bile istemiyorum. Kısaca Windows 7'den memnunum.
- Stabilite sorunları,
İnsanlara açıyorsan, sistemin hazır olmalı. Habire insanları saçmalıklarla uğraştırmamalısın. Üzgünüm ama benim karnım hikayelere tok.8.1 gibi olursa falan mantıklı aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum daha gelmemiş bir OS' i böyle yargılamak ne kadar mantıklı?
Tabikide hayir yükseltip mavi ekranlarla buglarla mi uğrasacağimWin 11 bir anda hemen yarın çıksa süpriz yapsalar yükseltir miydiniz
Ancak win 10 dan çok farklı olduğunu açıklasalar mesela win 7 ile 8.1 arasındaki fark gibi hani çok değişiklerya o bakımdan
Windows 8.1 kullanmadım, desem yeridir. Şu an Windows 7 kullanıyorum.8.1 gibi olursa falan mantıklı aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum daha gelmemiş bir OS' i böyle yargılamak ne kadar mantıklı?
Programlar ve oyunlar yavaş yavaş 7'den desteğini kesmeye başladı mecbur 10'a döneceksin bir süre sonra.Yükseltmezdim sebepler;
- Stabilite sorunları,
Bekleyip görelim derim.Programlar ve oyunlar yavaş yavaş 7'den desteğini kesmeye başladı mecbur 10'a döneceksin bir süre sonra.