safkdlklash
80+ Bronze
Dahası
win10 da kalmak şuanlık daha iyi
orjinaldir sadece kmspico gibi 3. parti yazılımlar ile aktivasyonu yapılıyor forumdaki cmd den windows etkinleştirme konusuna bakarak 10 tllik tek kullanımlık keylere yada orjinal lisansa para dökmeyebilirsinizHocam peki bilgisayarcının kurduğu vindows 10 crack midir
Ben bugün sıfırdan format attım. Valo-CS-Ets felan indirdim girdim başka programlar felan yükledim.Zaten pc ye format atacağım sizce direkt win 11 yükselteyim mi?
Win10da benim 11.4 tüwin10'da görev yöneticisini açıp yukardan başlangıca gelin ordaki süreyi söyleyin. bu ekran win11'dede vardır muhtemelen.
benim söylemek istediğim win10'da sizin bir problem varmış win11e geçince düzelmiş. bu demek değildirki win11 açılışta hız farkı açıyor.
m
formatın farkı olabilir. win11'in win10'a açılışta 20-30 saniye takacağını düşünmüyorum çünkü (yukardaki kişinin pc'sini örnek vererek söylüyorum)Win10da benim 11.4 tü
11'e geçtim 6.7 şuan
zamanla değişirmi bilmem.
"Belirtmek istedim"formatın farkı olabilir. win11'in win10'a açılışta 20-30 saniye takacağını düşünmüyorum çünkü (yukardaki kişinin pc'sini örnek vererek söylüyorum)