ben win 10 kullanıyorum herhangi bir sorun yok ama arkadaşlarımda özellikle karakter ve silah seçme ekranında takılmalar oluyorbende de aynı şekilde ve cs de oluyor win 10 a mı geçmeyi deneyeyim pc hp victus 16 4070 li modeli
ben win 10 kullanıyorum herhangi bir sorun yok ama arkadaşlarımda özellikle karakter ve silah seçme ekranında takılmalar oluyorbende de aynı şekilde ve cs de oluyor win 10 a mı geçmeyi deneyeyim pc hp victus 16 4070 li modeli
hayır kanka şaun win 10 iniyor dosyalarım gitmeden sıfırlama varsa deneyeyim yoksa sürücü de görmese win 10 a geçmeyi deneyeceğimWindows 11'i tekrardan kurmayı denedin mi?
bende sadece ana ekranda olsa ona razıyım masaüstü full + valo , cs sürekli takılıyor aralıksız artık ileriyi düşünmüyorum dostum dünden beri 3,4 yaş yaşlandım 2 saatlik uykuyla duruyorum dün öğleden sonra başladı sorun ve aralıksız devam ediyorben win 10 kullanıyorum herhangi bir sorun yok ama arkadaşlarımda özellikle karakter ve silah seçme ekranında takılmalar oluyor
Kurduktan sonra güncelle diyerek sorunu çözebilirsin. Ayrıca sürücüleri internetten de bulabilirsin zaten.win 10 pro ya geçmeyi denedim lakin internet bağlantım falan sıkıntıydı o yüzden sürücülerin hiçbirini tanımdaı win 10 u çevrimdışı kurdum
dosyaları sıkıştırıp başka pc ye aktarıyorum umarım yapabilirimKurduktan sonra güncelle diyerek sorunu çözebilirsin. Ayrıca sürücüleri internetten de bulabilirsin zaten.
Ekran kartı ve chipset driver kurman yeter gerisi otomatik geliyor.
Emre moderatör bu pc ler win 11 uyumlu win 10 kurmanı tavsiye etmem demiştiKurduktan sonra güncelle diyerek sorunu çözebilirsin. Ayrıca sürücüleri internetten de bulabilirsin zaten.
Ekran kartı ve chipset driver kurman yeter gerisi otomatik geliyor.
win10 ile 11 aynı altyapı, farklı animasyon ve linux altyapısı farkı var. W10 kullanabilirsin rahatlıkla.dosyaları sıkıştırıp başka pc ye aktarıyorum umarım yapabilirim
kanka instagramını alabilir miyim bu işi çözelim ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emre moderatör bu pc ler win 11 uyumlu win 10 kurmanı tavsiye etmem demişti
kardeşim inmek üzere dosyalarımı alıp kuruyorum bana instagramını verebilir misin bir şey olursa yazayım sanawin10 ile 11 aynı altyapı, farklı animasyon ve linux altyapısı farkı var. W10 kullanabilirsin rahatlıkla.
buradan ulaşabilirsin her zaman, özelden.kardeşim inmek üzere dosyalarımı alıp kuruyorum bana instagramını verebilir misin bir şey olursa yazayım sana
O sorun geçti mi ?@HmzaY hiçbir şey olmaz aynı altyapıyı destekliyor dedi ve fare takılma sorunu beni bitirdi
evet fare takılmıyor lakin ne ses dosyası ne de bios u güncelleyebiliyorumO sorun geçti mi ?
11,12 tane sürücü çalışmıyorevet fare takılmıyor lakin ne ses dosyası ne de bios u güncelleyebiliyorum
Windows updateden gerekli olanların hepsini yaptın mı ?evet fare takılmıyor lakin ne ses dosyası ne de bios u güncelleyebiliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
11,12 tane sürücü çalışmıyor