Neler Yeni

Win 11 vs win 10 pro

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Sizce hangisi bir de benim ark win 11 de sıcaklıklar fln daha iyi diyor doğru mu

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Şaşırtıcı bir şekilde yeni çıkan Win 11'in kaç yıllık Win 10'dan daha stabil olduğunu gözlemledim.
Ama geçmek için henüz erken diyorum. En azından ben 2022'nin son çeyreğine kadar geçmeyi düşünmüyorum.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şaşırtıcı bir şekilde yeni çıkan Win 11'in kaç yıllık Win 10'dan daha stabil olduğunu gözlemledim.
Ama geçmek için henüz erken diyorum. En azından ben 2022'nin son çeyreğine kadar geçmeyi düşünmüyorum.
Niye hocam bir de win 11 şuan hala beta da mı

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
2022'ye kadar geçmicem w11'e.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
oha ne yaptın ya :D 2022'nin son çeyreği ne

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Niye hocam bir de win 11 şuan hala beta da mı
Her ne kadar stabil gözükse de bambaşka sorunlarla karşılaşmamız gayet muhtemel.
Sonuçta yeni kullanıma sunuldu. Kullanıcıların geri bildirimleri ile düzeltilecek yüzlerce sorun vardır belki de şu an.
Betadan çıktı diye biliyorum, şu anda rahatlıkla yükseltilebiliyor.

oha ne yaptın ya :D 2022'nin son çeyreği ne
Acelesi yok be hocam, hiçbir sorunla karşılaşmayacağıma emin olana kadar geçmem.
Windows 10 tertemiz çalışıyor zaten şu an, maceraya atılmaya gerek yok. :D

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Acelesi yok be hocam, hiçbir sorunla karşılaşmayacağıma emin olana kadar geçmem.
Windows 10 tertemiz çalışıyor zaten şu an, maceraya atılmaya gerek yok. :D
bende tam tersine çıktığı hafta geçmiştim valla :D

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Win 10 pro kullan gitsin, gerek yok sorunlar, uyuşmamazlıklar yaşamaya.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Win 11 resmi olarak çıktığından beri kullanıyorum amdnin ilk kez driverı çökmeden stabil kalan bir işletim sistemi olmuş.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
2 gündür kullanıyorum Win 11'i. Kozmetik açıdan bayağı güzel olmuş. Stabilizasyon olarak da yukarıda arkadaşın da dediği gibi Win 10'dan daha stabil geldi bana da. Özellikle Chrome aşırı hızlanmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemim gayet yeterli olmasına rağmen alt - tab yaparken hafif kasma var gibi geliyor. Yeteri kadar akıcı değil sanki. Aynı sorun arama çubuğunun açılış animasyonunda da var. Yeteri kadar akıcı değil gibi geliyor ama çok küçük sorunlar tabi bunlar zamanla çok rahat halledilir.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Konuda adı geçen her iki sistemde w10-w11 daha final bile değiller her iki sisteminde bir yığın günümüzde sorunları ve bug'ları olan sistemler. w11'e gelirsek eğer w10'nun makyajlı halidir henüz kurmak için erken olduğu gerçeğide söz konusudur. Yakında zamanda windows 7'den , 8'e sonra 8.1'e daha sonrada w10 sistemlerine microsoft geçiş için dayatmalarda bulunmuştur ve tam olmasada bu gerçekleştirilmiştir. Bu tutumu w11 içinde yakında yapacaklar ve insanları makineleri el veren kişi kurum vd. benzer şekilde kullanıcılarada uygulayacaklar. Gelen gideni aratır misali insan eski sistemlerden daha farklı zevk almakta buda bir gerçek.
Sistem önerileri: 8-10-12 yıllık makinelere bana göre windows 8.1 embedded sistemi veya w10 enterprise 2016 sistemlerini kurup kullanmak en mantıklısı olacaktır. Yeni makinelerde w11' istemeyenler içinse, w10 enterprise ltsc 1809 sistemine geçmek performans bakımından da oldukça etkili ve stabil sistemler. Aynı sistemlerin Professional olanlarınıda kurmak kişiye kalmış ben özellikle enterprise sürümlerinin daha işlevsel ve sorunsuz uyumlu donanım sürücü sorunlarının daha minimize edildiğinden bunları önerdim. tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz buda ayrı bir konu. Kullanıcıya hangi sistem daha iyi geliyorsa da onu kullansın elbette. :)

Top Bottom