Niye hocam bir de win 11 şuan hala beta da mıŞaşırtıcı bir şekilde yeni çıkan Win 11'in kaç yıllık Win 10'dan daha stabil olduğunu gözlemledim.
Ama geçmek için henüz erken diyorum. En azından ben 2022'nin son çeyreğine kadar geçmeyi düşünmüyorum.
oha ne yaptın ya 2022'nin son çeyreği neŞaşırtıcı bir şekilde yeni çıkan Win 11'in kaç yıllık Win 10'dan daha stabil olduğunu gözlemledim.
Ama geçmek için henüz erken diyorum. En azından ben 2022'nin son çeyreğine kadar geçmeyi düşünmüyorum.
Her ne kadar stabil gözükse de bambaşka sorunlarla karşılaşmamız gayet muhtemel.Niye hocam bir de win 11 şuan hala beta da mı
Acelesi yok be hocam, hiçbir sorunla karşılaşmayacağıma emin olana kadar geçmem.oha ne yaptın ya 2022'nin son çeyreği ne
bende tam tersine çıktığı hafta geçmiştim vallaAcelesi yok be hocam, hiçbir sorunla karşılaşmayacağıma emin olana kadar geçmem.
Windows 10 tertemiz çalışıyor zaten şu an, maceraya atılmaya gerek yok.
Win 11 resmi olarak çıktığından beri kullanıyorum amdnin ilk kez driverı çökmeden stabil kalan bir işletim sistemi olmuş.Şaşırtıcı bir şekilde yeni çıkan Win 11'in kaç yıllık Win 10'dan daha stabil olduğunu gözlemledim.