Win 11'e geçmek gerçekten gerekli mi

justme123

80+
Reaksiyon skoru
35
windows 10'a gerçekten alıştım ve o 'aradığın zaman bir şeyi tak diye bulma' olayı çok hoşuma gidiyor, normal olarak konfor alanımdan da ayrılmak istemiyorum, windows 11'e geçmek gerçekten gerekli mi, aksi halde win 10 ile gelecekte ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim

windows 10'a gerçekten alıştım ve o 'aradığın zaman bir şeyi tak diye bulma' olayı çok hoşuma gidiyor, normal olarak konfor alanımdan da ayrılmak istemiyorum, windows 11'e geçmek gerçekten gerekli mi, aksi halde win 10 ile gelecekte ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim
şu sıralar geçmenize gerek yok. ama ilerki dönemlerde mümkünse geçin derim. aktif olarak defend güncellemeleri almicak ve bilgisayarınız ufak virüslerde bile tehlike altına girebilir. birde bazı driverlar win 10 da çalışmıyor. bende mesela wifi anakart var fakat bluetooth ve wifi açmak için win 11 geçmek zorunda kaldım. öbür türlü driverlar yüklenmiyor veya açılmıyordu.

özellik/performans/güvenlik güncelleştirmeleri alamazsın bende win10 seviyordum daha akıcı arayüz vs ama yapacak bir şey yok muhtemelen desteği bitirdikleri gün tahmini 1 yıl veya 6 ay daha güvenlik güncelleştirmesi yayınlarlar sonrasında illaki win11 e geçmek zorunda kalacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,420
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri