Win 7 nasil geçebilirim

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Merhaba ben 1 yil önce win 8.1 kullaniyodum sonradan yazilimci bir arkadaşim custom win 8.1 linki atmişti nerdeyse çoğu şey win 7 gibiydi pc rahatlamişti sonradan mavi ekran yedim bilgisayarcida format attirdim win 10 yüklemiş 1 yildir işkence çekiyorum 500 gb hdd ve 2 gb ram var depolamanin içindeki dosyalari kaybetmeden win 7 geçmem mümkünmü elimde 1 tane usb olucakti.

Merhaba ben 1 yil önce win 8.1 kullaniyodum sonradan yazilimci bir arkadaşim custom win 8.1 linki atmişti nerdeyse çoğu şey win 7 gibiydi pc rahatlamişti sonradan mavi ekran yedim bilgisayarcida format attirdim win 10 yüklemiş 1 yildir işkence çekiyorum 500 gb hdd ve 2 gb ram var depolamanin içindeki dosyalari kaybetmeden win 7 geçmem mümkünmü elimde 1 tane usb olucakti.
Direkt Windows 7 iso dosyası bulmalısın güvenilir bir yerden. MS bu konuda yardım sağlıyor mu hala bilgim yok fakat bi supporta bakabilirsin.

W10'dan geriye sistem üzerinden dönüş yapılamıyor. İlla sıfır format atmak zorundasın.

Direkt Windows 7 iso dosyası bulmalısın güvenilir bir yerden. MS bu konuda yardım sağlıyor mu hala bilgim yok fakat bi supporta bakabilirsin.

W10'dan geriye sistem üzerinden dönüş yapılamıyor. İlla sıfır format atmak zorundasın.
Himm teşekkürler 1 2 hafta sonra dosyalari kaydedip halletmeye çalişicam o zaman win 10 un dosyasi oluyodu sitelerinde win 7 de bulabilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu linkten indirsem halledebilirmiyim

Hocam Windows 7 kurmanızı önermem çünkü desteği bitti onun yerine Windows 8.1 kurmanızı öneririm. Rufus ile Windows 8.1 iso dosyasının USB'ye yazdırıp format atabilirsiniz nasıl yapıldığını bilmiyorsanız Youtube'da bunun ile ilgili videolar var.

Evet geçebilirsin, Windows 7 iso dosyalarını indir rufus ile usb'ye yaz ve sistemi usb'den boot edip kurulumu yap.

Geri