Ücretsiz kalırmı tr de knkmHayır ücretsiz key arıyorum.
Birincisi 30 değil 60.internettikler çoktan alınmıştır hiç arama git al zaten 30 lira bişe
Sisteminizin özellikleri nedir? Ek olarak Windows Vista ve üzerinde ürün anahtarı olmadan da kullanılabiliyor Windows.Birincisi 30 değil 60.
İkincisi yüklediğim bilgisayar çok eski akıbeti belli değil o yüzden para bayılmak istemiyorum.
Yok mu bir çözüm?
2 gb ramSisteminizin özellikleri nedir? Ek olarak Windows Vista ve üzerinde ürün anahtarı olmadan da kullanılabiliyor Windows.
Toshiba satellite2 gb ram
250gb hdd
İntel core 2 duo
Bu kadar biliyorum
ben win 11 proyu 30 aldım fiyatlar artmış doğruBirincisi 30 değil 60.
İkincisi yüklediğim bilgisayar çok eski akıbeti belli değil o yüzden para bayılmak istemiyorum.
Yok mu bir çözüm?
Win wista yükledim ama çok kaba geldi ben de tekrar format atıp win 7 pro yükledim.Sisteminizin özellikleri nedir? Ek olarak Windows Vista ve üzerinde ürün anahtarı olmadan da kullanılabiliyor Windows.
Sürücüleri yüklediyseniz bilgisayarınızı kullanabilirsiniz.Win wista yükledim ama çok kaba geldi ben de tekrar format atıp win 7 pro yükledim.
Sürücünün ürün anahtarı ile gram alakası yoktur. Sürücüler, donanımlarınızın çalışması için gereken yazılımlardır. Her neyse, bunu buldum:Sürücüyü nasıl yükleyeceğim? Yüklesem yine key ister mi?