Ö Ömerchdr 80+ Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 47 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Ömer Dün, 20:30 #1 win10 hiçbirşey yokken ortada birden bastığım zaman anınada kapanmaya basladı çoğu yöntemi denedim videoyu izledim ama bir türlü çözemedim
win10 hiçbirşey yokken ortada birden bastığım zaman anınada kapanmaya basladı çoğu yöntemi denedim videoyu izledim ama bir türlü çözemedim
sontoxic 80+ Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 431 Dahası Reaksiyon skoru 157 İsim Semih Instagram son.toxic Dün, 20:37 #2 bende de eskiden olmuştu sadece format ile çözebildim aşırı gıcık bir durum sebepsiz yere olmuştu windows lisansım bile orjinal ama alakası yok ne var ne yok izledim fakat sadece formatla çözebildim
bende de eskiden olmuştu sadece format ile çözebildim aşırı gıcık bir durum sebepsiz yere olmuştu windows lisansım bile orjinal ama alakası yok ne var ne yok izledim fakat sadece formatla çözebildim
We_need_meet 80+ Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim ... Dün, 20:40 #3 Bu sorunu ben de yaşadım ve yukarıda ki hocamın dediği gibi ben de format ile çözdüm.