Flash'ı doğru hazırlayamamışsınız demekki.PC yi açıp kapayayım bir deniyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harddiski genişlettim bu çıktı. Flash belleğim en üstteki. Enter dedim pc yeniden başladı. Masaüstü ekranı geldi
media creation tool ile mi flasha yazdırıyorsunu
Yok rufusla yapıcam ama daha yazdırma işlemine geçmeden Windows10 inerken kapanıyormedia creation tool ile mi flasha yazdırıyorsunuz?
Bilgisayar mı kapanıyor? AnlamadımYok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok rufusla yapıcam ama daha yazdırma işlemine geçmeden Windows10 inerken kapanıyor
Bios'da boot sekmesine gelip flashı başa almanız gerekli.Ben şuan win10 kurmaya çalışıyorum. her şey tamam ama pc yi flash ile başlatamyorum
Sen bu konularda bilgili isem bana özelden yardımcı olurmusun. İnsta ubydllhkygsz yardıma ihtiyacım varBios'da boot sekmesine gelip flashı başa almanız gerekli.
PC açılırken altta bir uyarı yazar. Bende ESC tuşu mesela. BOOT MENÜ AÇMAK İÇİN BASIN ( Press xxx for open the boot menu gibi bir şey yazar tam olarak) yazar. BOOT yazısını gördüğüne bas. Sonra karşına bir liste çıkacak. Oradan flash diskini seçmen yeterli.Ben şuan win10 kurmaya çalışıyorum. her şey tamam ama pc yi flash ile başlatamyorum
Sanırım ben flash belleğimi biçimlendiremedim. Onu nasıl yapıcaz *PC açılırken altta bir uyarı yazar. Bende ESC tuşu mesela. BOOT MENÜ AÇMAK İÇİN BASIN ( Press xxx for open the boot menu gibi bir şey yazar tam olarak) yazar. BOOT yazısını gördüğüne bas. Sonra karşına bir liste çıkacak. Oradan flash diskini seçmen yeterli.
PC açılırken 3 uyarı çıkar
1 Setup menü
2 Boot Menü
3 BIOS menü
Sen boot'u seçeceksin.
Bende böyle çıkıyor mesela;
Alıntıyı görüntüle
Görsel alıntıdır. Menü aynıdır.
Biçimlendirmene gerek yok rufusla falan. .ISO dosyasını indirdin mi ve USB belleğin 8GB üzeri mi?Sanırım ben flash belleğimi biçimlendiremedim. Onu nasıl yapıcaz *
Eğer flasha windowsu yazdırdıysanız rufus kendi biçimlendirir.Sanırım ben flash belleğimi biçimlendiremedim. Onu nasıl yapıcaz *
Biçimlendirmene gerek yok rufusla falan. .ISO dosyasını indirdin mi ve USB belleğin 8GB üzeri mi?
Bende boot menü aynen bu şekilde. Burada ne yapacağım ?Eğer flasha windowsu yazdırdıysanız rufus kendi biçimlendirir.