Win10 İSO indiremiyorum

darkblue7

80+
Reaksiyon skoru
1
Yeni bir bilgisayar aldım free dos olarak geldi. Windows 10 kurmak için eski bilgisayara indirip, flasha atacağım ama indirme yaparken bilgisayar sürekli %99’da kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

En İyi Cevap
PC yi açıp kapayayım bir deniyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harddiski genişlettim bu çıktı. Flash belleğim en üstteki. Enter dedim pc yeniden başladı. Masaüstü ekranı geldi
Flash'ı doğru hazırlayamamışsınız demekki.

Adım adım, hiçbirini atlamadan lütfen yazdıklarımı uygulayın.

1. İstenilen işletim sisteminin .İSO doyasını indirin.
  2. Daemon tools programını indirin.
  3. Daemon tools programından Hızlı Bağlayı seçerek iso dosyasını seçerek bir sanal disk oluşturun.
  4. Bilgisayarım'a girerek, oluşturulan sanal diske sağ tık > Aç yolu izleyerek açın.
    • Burada .iso dosyasının setup dosyalarını boot dosyarını göreceksiniz. Hepsini kopyalayın.
  5. Kopyaladığınız tüm dosyalarını içi boş bir USB belleğe...
Ben şuan win10 kurmaya çalışıyorum. her şey tamam ama pc yi flash ile başlatamyorum
PC açılırken altta bir uyarı yazar. Bende ESC tuşu mesela. BOOT MENÜ AÇMAK İÇİN BASIN ( Press xxx for open the boot menu gibi bir şey yazar tam olarak) yazar. BOOT yazısını gördüğüne bas. Sonra karşına bir liste çıkacak. Oradan flash diskini seçmen yeterli.

PC açılırken 3 uyarı çıkar
1 Setup menü
2 Boot Menü
3 BIOS menü

Sen boot'u seçeceksin.

Bende böyle çıkıyor mesela;
b_bootmenu.jpg

Görsel alıntıdır. Menü aynıdır.

PC açılırken altta bir uyarı yazar. Bende ESC tuşu mesela. BOOT MENÜ AÇMAK İÇİN BASIN ( Press xxx for open the boot menu gibi bir şey yazar tam olarak) yazar. BOOT yazısını gördüğüne bas. Sonra karşına bir liste çıkacak. Oradan flash diskini seçmen yeterli.

PC açılırken 3 uyarı çıkar
1 Setup menü
2 Boot Menü
3 BIOS menü

Sen boot'u seçeceksin.

Bende böyle çıkıyor mesela;
Alıntıyı görüntüle

Görsel alıntıdır. Menü aynıdır.
Sanırım ben flash belleğimi biçimlendiremedim. Onu nasıl yapıcaz *

Ekler

• 265332441_4a766db269903c913f42439fba35f64b_800.jpg
    265332441_4a766db269903c913f42439fba35f64b_800.jpg