Win10 kendimi yönetici nasıl yaparım?

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,076
Bir program açtığınızda"bu uygulamanın bilsaharınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz"
Sorusuna evet cevabını veremiyorum çıkımıyor. Kendimi nasıl standart kullanıcıdan yönetici olarak değiştirebilirim?

Bir program açtığınızda"bu uygulamanın bilsaharınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz"
Sorusuna evet cevabını veremiyorum çıkımıyor. Kendimi nasıl standart kullanıcıdan yönetici olarak değiştirebilirim?
1. Başlangıç >Ayarlar > Hesaplar seçeneğini belirleyin ve ardından, Aile ve diğer kullanıcılar altında, hesap sahibinin adını seçin ve ardından Hesap türünü değiştir seçeneğini belirleyin.

2. Hesap türü altında, Yönetici seçeneğini ve ardından Tamam seçeneğini belirleyin.

3. Yeni yönetici hesabıyla oturum açın.

Öncelikle "Kullanıcı hesapları" kısmına gir, ardından hangi kullanıcıyı yönetici yapmak istiyorsan ona tıkla ve özellikler kısmına gir. Karşına çıkan pencereden "Grup üyeliği" kısmına tıkla ve Yönetici yazan kısmı tikle.

1. Başlangıç >Ayarlar > Hesaplar seçeneğini belirleyin ve ardından, Aile ve diğer kullanıcılar altında, hesap sahibinin adını seçin ve ardından Hesap türünü değiştir seçeneğini belirleyin.

2. Hesap türü altında, Yönetici seçeneğini ve ardından Tamam seçeneğini belirleyin.

Aile ve diğer kullanıcılar yok. Bilgisayarda tek hesap kayıtlı

Bu yönerge işinize yarayacaktır.

Denetim masası > kullanıcı hesapları > kullanıcı hesapları > hesap türünü değiştirin bu kısımdan yapabilirsiniz.

Öncelikle "Kullanıcı hesapları" kısmına gir, ardından hangi kullanıcıyı yönetici yapmak istiyorsan ona tıkla ve özellikler kısmına gir. Karşına çıkan pencereden "Grup üyeliği" kısmına tıkla ve Yönetici yazan kısmı tikle.
Kusura bakmayın geç cevap veriyorum.
Windowsu tekrar yüklerken etkinleştirme anahtarı girmemiştim.etkinleştirilmemiş olduğu için kişiselleştiremiyordum.spmra tekrar yükledim Kerem abinin rehberinden cmd den etkinleştirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,992
Üyeler
192,130
Son üye
BYT44
Geri