Neler Yeni

Win10 Performans edition kullanılır mı?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
okr
arkadaşlar selam şuanda win11 kullanmaktayım ve bilgisayarımın eskisine göre daha ağır çalıştığını hissediyorum. eskiden win10 kullanırken böyle değildi. sistem özelliklerim açıklamamda var, bu sisteme win 10 p.e kullanmak iyi olur mu yoksa ghost spectre mi daha iyi olur? önerilerinizi bekliyorum.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Alperen Yılmaz
arkadaşlar selam şuanda win11 kullanmaktayım ve bilgisayarımın eskisine göre daha ağır çalıştığını hissediyorum. eskiden win10 kullanırken böyle değildi. sistem özelliklerim açıklamamda var, bu sisteme win 10 p.e kullanmak iyi olur mu yoksa ghost spectre mi daha iyi olur? önerilerinizi bekliyorum.
PC özellikleri nedir lite windowsa gerek yok sysmain windowssearch windowsupdate hizmetlerini kapatınca lite gibi oluyor zaten pc
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC özellikleri nedir lite windowsa gerek yok sysmain windowssearch windowsupdate hizmetlerini kapatınca lite gibi oluyor zaten pc
Ama güncellemeleri yap ondan sonra hizmetleri kapat

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

r5 5600x rx 5600xt 16 gb rAm

hocam halihazırda formatla 10'a geçecem geçerkende ghost spectre mi kursam diyordum

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Gökhan
tek sıkıntı yakında güvenlik güncellemesi bitecek. windows 7 zamanında uzatmışlardı şuan windows 10 oldukça fazla kişi kullanıyor bence yine uzatmalılar

The Semih

80+ Gold
Ghost spectre kullanıyorum çok memnunum geçebilirsin, beğenmezsen normal format atarsın nolcak, ilk gün test et işletim sistemini sonra karar ver.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek sıkıntı yakında güvenlik güncellemesi bitecek. windows 7 zamanında uzatmışlardı şuan windows 10 oldukça fazla kişi kullanıyor bence yine uzatmalılar
11 kadar rezalet bir işletim sistemi görmedim, 2021 sonunda kurduydum hala kullanıyorıum yeter

Ghost spectre kullanıyorum çok memnunum geçebilirsin, beğenmezsen normal format atarsın nolcak, ilk gün test et işletim sistemini sonra karar ver.
güncel link var mı hocam

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Gökhan
11 kadar rezalet bir işletim sistemi görmedim, 2021 sonunda kurduydum hala kullanıyorıum yeter

güncel link var mı hocam
hocam ben de w10 kullanıyorum bir problemim yok ama güncelleme için ltsc sürümü kurmayı düşünüyorum

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
snop02
En güzeli ve güvenlisi kendi modladıgındır.
Bu konularda yeni veya acemi iseniz, Ntlite de sablonlardan istediğiniz sekilde yaparsın

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Alperen Yılmaz

güncel link var mı hocam
LTSC de kullanabilirsin aslında

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
okr
En güzeli ve güvenlisi kendi modladıgındır.
Bu konularda yeni veya acemi iseniz, Ntlite de sablonlardan istediğiniz sekilde yaparsın
artık öyle yapacağım hocam sağolun olmadı ghosttan devam

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
snop02
artık öyle yapacağım hocam sağolun olmadı ghosttan devam
Daha ayrıntılı isterseniz diğer forumlarda ognitorenks in (Hüseyin Uzunyayla) hocanın ntlite detaylı ayarları var, incelersin👍
Ntlite forumda hazır güncel sablonlar vardır vs..
Arastır kendine göre yap, çünkü spectre ve tiny ler boyut düsürmek için genelde ilk msdn sürüm kullanır, defender update kaldırır.
Yani tam istediğin sekilde modlanmış iso bulmak zordur yani…
Uup dump tan bazı istemediğin uygulamaları
Kaldırarak yarı modlama seklinde de indirebilirsin;
Forum donanımda konum vardı galiba…
Uuptan netfwork 3.5 entegre edersin
En son güncelli iso indirirsin
Esd yaparsın( indirmek uzun sürer)
Modlama istersem esd indirme..
W10 22h2 deedge kaldırırsın
W11 23h2 de edge kaldıramazsın
W11 24h2 de edge kaldırırsın vs vs..

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
okr
Daha ayrıntılı isterseniz diğer forumlarda ognitorenks in (Hüseyin Uzunyayla) hocanın ntlite detaylı ayarları var, incelersin👍
Ntlite forumda hazır güncel sablonlar vardır vs..
Arastır kendine göre yap, çünkü spectre ve tiny ler boyut düsürmek için genelde ilk msdn sürüm kullanır, defender update kaldırır.
Yani tam istediğin sekilde modlanmış iso bulmak zordur yani…
Uup dump tan bazı istemediğin uygulamaları
Kaldırarak yarı modlama seklinde de indirebilirsin;
Forum donanımda konum vardı galiba…
Uuptan netfwork 3.5 entegre edersin
En son güncelli iso indirirsin
Esd yaparsın( indirmek uzun sürer)
Modlama istersem esd indirme..
W10 22h2 deedge kaldırırsın
W11 23h2 de edge kaldıramazsın
W11 24h2 de edge kaldırırsın vs vs..
hocam araştırdığım kadarıyla baya meşakkatli bir işe benziyor. spectre de güvenlik açığının olduğundan bahsedende var, ne önerirsiniz? sıfırdan win 10 kullanırken interneti bypass etsemde yine de o gereksiz uygulamaları indirecek herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,656
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom