Neler Yeni

WİN10 v WİN11 mi? Tavsiye lazım?

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
snop02
kendin mi modladın hazır mı?
uuptan costum yaparak iso indiriyorum.. UUP ta windowsta kurmak istemedigini yüklemeyebiliyorsun
msmg ile dretix ve vc kütüphanelerini yüklüyorum
ntlite ile geri kalan ntlite ile...

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
win 10 seven birisi olarak güncel donanım parçalarına sahipsen win 11 daha optimize ve uyumlu çalışıyor. Ben şahsen win 10 kullanmak için çok uğraştım fakat nafile. Driverlar uyumsuz, parçaların performansı kısılıyor özellikle işlemcinin ayrıca saçma sapan windows kaynaklı mavi ekran yiyorum. Dolayısıyla 1 aylık uğraşın ardından mecburen win 11 geri döndüm ve biraz kişiselleştirdikten sonra fena da değil niye bu kadar önyargılısınız anlamıyorum. Güncel Donanımlarda WİNDOWS 11 daha iyi çalışıyor. Donanımınıza göre karar verin hangi windowsu kullanacağınıza. Anakartınız win 11 için üretildiyse chipset driverları vs uymuyor

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
snop02
win 10 seven birisi olarak güncel donanım parçalarına sahipsen win 11 daha optimize ve uyumlu çalışıyor. Ben şahsen win 10 kullanmak için çok uğraştım fakat nafile. Driverlar uyumsuz, parçaların performansı kısılıyor özellikle işlemcinin ayrıca saçma sapan windows kaynaklı mavi ekran yiyorum. Dolayısıyla 1 aylık uğraşın ardından mecburen win 11 geri döndüm ve biraz kişiselleştirdikten sonra fena da değil niye bu kadar önyargılısınız anlamıyorum. Güncel Donanımlarda WİNDOWS 11 daha iyi çalışıyor. Donanımınıza göre karar verin hangi windowsu kullanacağınıza. Anakartınız win 11 için üretildiyse chipset driverları vs uymuyor
aynen dediginiz gibi...
ben r5 2600 gtx 760 ile kullanıyorum 11 performansı fena olmadıgı halde yeni sistemi düsünmüyorum bile...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,114
Üyeler
168,237
Son üye
Infes
Top Bottom