Windows 10'da disk problemi sorunum var sabah hiçbir problem yoktu yeniden açtığımda PC'mi disk kullanımı %100'e çıktı bir %0'a iniyor sonra tekrar %100'e çoğalıyor. HDD kullanıyorum 7200RPM.
hdd evetde sabah bir problem yoktu ?Sistem HDD'deyse normal.
PC yeni mi?HDD evetde sabah bir problem yoktu ?
HayırPC yeni mi?
Hocam benimki yeni sabah %100de çaılştı ful ve mavi ekran verdi sonra yeniden başlatıldı sistem düzeldiPC yeni mi?
beklememi öneriyorsunuz yani ?Hocam benimki yeni sabah %100de çaılştı ful ve mavi ekran verdi sonra yeniden başlatıldı sistem düzeldi
O disk sorunu olabilir minidump atman lazım.Hocam benimki yeni sabah %100de çaılştı ful ve mavi ekran verdi sonra yeniden başlatıldı sistem düzeldi
Yeni olsaydı şansına %100 değilmiş diyecektim çünkü SSD olmadan %100 olmaması normal değil.Hayır
minidump nasıl atıcam hocamO disk sorunu olabilir minidump atman lazım.
Yeni olsaydı şansına %100 değilmiş diyecektim çünkü SSD olmadan %100 olmaması normal değil.
yok hocam benim de aynı sorun varbeklememi öneriyorsunuz yani ?
Klasik bir sorun. Windows'u SSD'ye kurmanız lazım başka çözüm yolu yok maalesef.Windows 10'da disk problemi sorunum var sabah hiçbir problem yoktu yeniden açtığımda PC'mi disk kullanımı %100'e çıktı bir %0'a iniyor sonra tekrar %100'e çoğalıyor. HDD kullanıyorum 7200RPM.
Windows 8.1'de de aynı sorun var.Ozaman W7 Mi geçmem lazım W8.1 mi ? en satibili hangisi