Goatseb
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
Teşekkürler, kod retail mi oem mi bilgin var mı?Olmaz knka olursa Amazon a yaz yenisini veriyorlar
Teşekkürler, kod retail mi oem mi bilgin var mı?Olmaz knka olursa Amazon a yaz yenisini veriyorlar
Tabi knkaoffice için de bulursan atar mısın onu da aradan çıkaralım![]()
OemTeşekkürler, kod retail mi oem mi bilgin var mı?
yok kanka ayda bir değiştirip cilt bakımlarını yapmayı unutma yakarsın windowsutek kullanımlık mı bu ?
Hocam sipariş yola çıktı diyor başka mail yok bende. Dm de yok.Amazon Dm kutuna bak
Gelen kişi var bekleyin bugün yarın gelir bana da gelmedi dahaKod geldi mi size bana gelmedi 13 dk dir
29 TL ye var kankaoffice için de bulursan atar mısın onu da aradan çıkaralım![]()
windows 10 pro değil işletim sistemim Windows 10 Home yinede işe yarar mı?Hayır orijinal bunlar alın kenarda dursun
Bana gelmiş şimdi amazon üzerinden göndermişler. Başka bir şey soracağım. Benim windows crackli şu an. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Etkinleştirme yeri de bu şekilde. Burada ürün anahtarını değiştir deyip girsem sistemimde herhangi bir şey değişir mi ?Gelen kişi var bekleyin bugün yarın gelir bana da gelmedi daha
Hayır sistemde sıkıntı olmazBana gelmiş şimdi amazon üzerinden göndermişler. Başka bir şey soracağım. Benim windows crackli şu an. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Etkinleştirme yeri de bu şekilde. Burada ürün anahtarını değiştir deyip girsem sistemimde herhangi bir şey değişir mi ?
Peki format atınca noluyor bu keye. Yine kurulumda bu keyi mi giriyorum key girmeme gerek kalmıyor mu?Hayır sistemde sıkıntı olmaz