Daha önce satıcıdan alışveriş yaptım ve satıcı bana whatsapp üzerinden ulaştığında kodun 24 saat geçerli olduğunu iletti bende iade talep ettimKim diyor
Daha önce satıcıdan alışveriş yaptım ve satıcı bana whatsapp üzerinden ulaştığında kodun 24 saat geçerli olduğunu iletti bende iade talep ettimKim diyor
kanka gönderdikleri diğer kodu girdim windows kopyası etkinleştirildi dediSatıcıya iletsene onu terslik var galiba sende
He tm o zaman olmuşturkanka gönderdikleri diğer kodu girdim windows kopyası etkinleştirildi dedi
24 saat nasıl geçerli ben alıp 1-2 ay sonra girdiğim oldu elimde böyle key ler vardı kullandım 24 saat işini ilk defa duydumİhtiyaç olunca almak daha mantıklı gibi
mak ne oluyormak geldi bana
Bende anlamadım ama dediği gibi mak keyse uzun süreli olmuyor diye biliyorum24 saat nasıl geçerli ben alıp 1-2 ay sonra girdiğim oldu elimde böyle key ler vardı kullandım 24 saat işini ilk defa duydum
sorunlar devam ediyor mu yaza bende geçmeyi düşünüyorumda.11 kullanıyorum ama aldım bir tane dursun kenarda
mak ne oluyor
Retial talep edebilirsiniz verirler veya oemBende anlamadım ama dediği gibi mak keyse uzun süreli olmuyor diye biliyorum