aralarında ne fark var ?cmd'yi açtıktan sonra slmgr -dli
yazın enter'layın kutucuk açılacak
aralarında ne fark var ?cmd'yi açtıktan sonra slmgr -dli
yazın enter'layın kutucuk açılacak
yarım saat sonra amazon mesajlar kısmından yolluyor satıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana da mak geldi yazdım bakalım retail diye almıştım yapabileceğiniz bir şey var mı diye
gerçi 5tl ye etkinleştirmiş olması bile kafi D ama retail olaydı dadından yenmezdi
Ben satıcıya mesaj attım oem key ile değiştirebilir miyiz diye?Bu arada mak keyler güvenilir mi patlama riski var mı?yarım saat sonra amazon mesajlar kısmından yolluyor satıcı
bana da mak geldi yazdım bakalım retail diye almıştım yapabileceğiniz bir şey var mı diye
gerçi 5tl ye etkinleştirmiş olması bile kafi D ama retail olaydı dadından yenmezdi
evet
internetten okuduğum kadarıyla patlayabiliyormuş kullanım limiti dolunca mı neBen satıcıya mesaj attım oem key ile değiştirebilir miyiz diye?Bu arada mak keyler güvenilir mi patlama riski var mı?
mak key farkını soruyorsanız birçok kişi aynı anahtar ile lisanslayabiliyormuşaralarında ne fark var ?
lan aynı kod has mak key bu kesin patlıcazben 2 tane aldım ve 2 sindede aynı kod geldi bence herkese aynı kod veriliyor.
kodun son 5 hanesi : VCFDB
sizinki nedir ?
iade ediyom aga benlan aynı kod has mak key bu kesin patlıcaz
Satıcıya söyle retial versinlan aynı kod has mak key bu kesin patlıcaz
ben bu konudan bağımsız retail key kullanıyorum bu iyi mi şimdi :?evet
internetten okuduğum kadarıyla patlayabiliyormuş kullanım limiti dolunca mı ne
mak key farkını soruyorsanız birçok kişi aynı anahtar ile lisanslayabiliyormuş
kodu kullansakta iade edebilir miyiz yaiade ediyom aga ben
Bendede aynıben 2 tane aldım ve 2 sindede aynı kod geldi bence herkese aynı kod veriliyor.
kodun son 5 hanesi : VCFDB
sizinki nedir ?
benim son 5 hane farklı belki dayanırım benlan aynı kod has mak key bu kesin patlıcaz