Vatan.Delisi
80+ Bronze
Fiyat 6 tl oldu
kanka kullanmam niye riskli ben anlamadım şimdi ben patlıyor muyum noluyor ?aga kullanman bile riskli sen hala 5 TL nin derdindesin
nasıl riskli hocam patlama konusunda mı yoksa güvenlik vs mi?aga kullanman bile riskli sen hala 5 TL nin derdindesin
ya senin kodunu kaç 1.000 kişi kullanıyor öyle düşün ve bunun altında yatan bazı hacerlarda var. ve sistem düzgün çalışmaz.kanka kullanmam niye riskli ben anlamadım şimdi ben patlıyor muyum noluyor ?
retail tek bir bilgisayarda geçerli mak binlercemak ile retail key arsında ne fark var ?
kanka dur şimdi bekle kodu buraya atıyom hacker gelsin kullansın bende format atıp geliyom format usbim nerde lan benim acaba dskahdlgsadasya senin kodunu kaç 1.000 kişi kullanıyor öyle düşün ve bunun altında yatan bazı hacerlarda var. ve sistem düzgün çalışmaz.
lisansın iptal oluyor bu kadar patlaması derken şakaya vuruyoruzKodun patlamasından kastınız ne? Ben kullandım mesela kod patladı çok kişi kullandığı için ne oluyor lisans iptal mi oluyor biri de çıkıp düzgün bi şey söylememiş.