Windows 10 arama calısmıyor

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,638
Arkadaslar basıyorum ama hıc tepkı vermıyor hıcbır ayarda yapmadım pc actıgımdan berı acılmıyor kullanıyordum da arada kolaylık saglıyordu bısey yaptım ıstemeden acaba onerlerınız varmı?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (64).png
    Ekran Görüntüsü (64).png
    392.6 KB · Hit: 48
Windows 10'un kronik sorunlarından biri. Bende de ara sıra oluyor. Nedenini çözebilmiş değilim.

Windows 10'un kronik sorunlarından biri. Bende de ara sıra oluyor. Nedenini çözebilmiş değilim.
beklıcem tekrardan calısmasını yanı tamam umarım cozulur sagol

Arkadaslar basıyorum ama hıc tepkı vermıyor hıcbır ayarda yapmadım PC actıgımdan berı acılmıyor kullanıyordum da arada kolaylık saglıyordu bısey yaptım ıstemeden acaba onerlerınız varmı?
Muhtemelen windows 10 ile alakalı bir hata çözümü yoktur muhtemelen en kötü windows logosuna tıklayıp tuşlardan birine basarak yazmaya başlayabilirsiniz

Arkadaslar basıyorum ama hıc tepkı vermıyor hıcbır ayarda yapmadım PC actıgımdan berı acılmıyor kullanıyordum da arada kolaylık saglıyordu bısey yaptım ıstemeden acaba onerlerınız varmı?
Bende de olmuştu eskiden. Bir video vardı onu izleyerek çözmüştüm ama bulamam onu şimdi. Youtube veya google'a yazarak bulabilirsin.

Geri