başka klavyeyle dene , windows un içinden herhangi bir özellik sildin miaramak için basıyosun kendi kendine sadece o kısım donup kapanıyor ya da sadece bir iki harf yazdıktan sonra gidiyo ama yazmazsan düzgün çalısıyo nasıl çözülür bu
aramak için basıyosun kendi kendine sadece o kısım donup kapanıyor ya da sadece bir iki harf yazdıktan sonra gidiyo ama yazmazsan düzgün çalısıyo nasıl çözülür bu
evet açıkSearch aktif mi?
Alıntıyı görüntüle
benim gibi kaç tane canın var kocum ilk yazmayı öğren sonra saçma sapan dosya atmamayı öğren kuyruk acın varsa adres ver abisi
Buyur canım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Search aktif mi?
arada klavye yüzünden pc böyle yapabilir basitten başka bi klavye ile deneyinklavyeyle alakası yok fareyle bastıgım yer zaten
Sana iyilik yaramıyor dalyaprak.evet açık
benim gibi kaç tane canın var kocum ilk yazmayı öğren sonra saçma sapan dosya atmamayı öğren
adam gibi yazmayı ogren v.zina 16 yasında bebelerin böyle forumlarda adam olmasına kuruluyorum bende hadi git ötede oyna saçma sapan şeyleri indirmeye niyetim yok adam gibi yazdıgımı bile okumadıgın belli zaten çalısıyor kendi kendine kapanıyo yazıncaSana iyilik yaramıyor dalyaprak.
Kod içeriği
@echO off
start "" "ctfmon.exe"
Win+R yapıp ctfmon.exe yaz zaten çalışacak.
Şöyle anonların tavır almasına kuruluyorum![]()
hala aynıarada klavye yüzünden pc böyle yapabilir basitten başka bi klavye ile deneyin
adam gibi yazmayı ogren v.zina 16 yasında bebelerin böyle forumlarda adam olmasına kuruluyorum bende hadi git ötede oyna saçma sapan şeyleri indirmeye niyetim yok adam gibi yazdıgımı bile okumadıgın belli zaten çalısıyor kendi kendine kapanıyo yazınca
hala aynı
düzenleyip derken aslan devamını yazdım atmamayı öğrende bıraktım hayırdır sana hesapmı vericem dünkü cocouklar klavyede adam olmuslar forum bebeleri ppleri bile yok ne oldugu belirsiz evden cıkmayan asosyal buyur canım deme tanımadıgın herkese dısarıda da deme ha önermem sonra seni bi güzel benzetirler görürsün canımıŞöyle karşımda konuşabilir misin acaba. Buyur canım diye mesaj atıp çözüm sunmuşum sana bir şey batmış gibi cevap veriyorsun. Adam akıllı söyle rahatsız olduğunu ona göre cevap vereyim sana. Öyle yaşını bilmediğinde kişilerede 15 16 yaşında diye konuşmak da büyük embesillik üzerler seni. Şimdi git adam akıllı windowsunu kur sıfırdan adam akıllı kullan bilgisayarı 30 tane konu açmışsın hepsi windows dosyası hatası dll hatası. Adam akıllı sana cevap verende suç bir de velet yazmış şu foruma yaş sınırı getirilmesi lazım.
Alıntıyı görüntüle
Mesajı daha sonra düzenleyip artislik yapmak nerenin delikanlılığı ulan ahahaha ne güldürdün beni. İstanbul Fatih Gel dükkana sana bir çay ısmarlıyayım. Bakalım aynı konuşmayı yapabilecek misin