Windows 10 ayarlardan sıfırlama

Berkay0

80+
Reaksiyon skoru
190
Windows 10u ayarlardan sıfırladım - sürücüleri sil falan olan seçenek ile- ama yaklaşık 45dk dır %1 yazıyor bu normal midir? Değilse ne yapmalıyım?

Windows 10u ayarlardan sıfırladım - sürücüleri sil falan olan seçenek ile- ama yaklaşık 45dk dır %1 yazıyor bu normal midir? Değilse ne yapmalıyım?
Yapacagin en büyük zararı verdin
Format usbsi oluştur sıfırdan temiz kurulum yap

Usb den format atmak konusunda yardımdan bahsediyorsanız forumda 2 tane falan konu açtım geri dönüş olmadı bu yüzden bu yolu denedim, ama bu iş bittikten sonra yardım ederseniz çok sevinirim
Görseydim yardım ederdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

''Hocam biosa girdim boot menüye geldim flash belleğin üstüne gelip entera bastım ekran siyah oldu şu an yanlış bir şey mi yaptım yoksa bu normal midir''
Konuda böyle yazmışsınız büyük ihtimal GPT yazdırdığınız için olmuştur MBR yazdırsanız düzelirdi veya tam tersi.

Görseydim yardım ederdim.

''Hocam biosa girdim boot menüye geldim flash belleğin üstüne gelip entera bastım ekran siyah oldu şu an yanlış bir şey mi yaptım yoksa bu normal midir''
Konuda böyle yazmışsınız büyük ihtimal GPT yazdırdığınız için olmuştur MBR yazdırsanız düzelirdi veya tam tersi.
Gpt yazdırmıştım, izlediğim videolarda 2012den eski bir bilgisayar ise mbr yazdırın diyorlardı o yüzden öyle yapmıştım

Büyük ihtimal ondan kaynaklanmıştır. MBR yazdırman gerekli demek ki.
Tamam teşekkür ederim tekrar denediğimde etiketlerim sizi

Çünkü verileri 2 kere silip birdaha kuruyor, sistemi aşırı yavaşlatıyor
Hocam bunu iptal etmemin bir yolu var mı bu gidişle 2 gün beklerim gibi duruyor

Son düzenleme:
Tamam teşekkür ederim tekrar denediğimde etiketlerim sizi

Hocam bunu iptal etmemin bir yolu var mı bu gidişle 2 gün beklerim gibi duruyor
Kapatın Ve usb ile boot edin

Geri