Windows 10 başlatılamadı.

Kermit00

80+
Reaksiyon skoru
2
2 hafta önce hazır bir sistem satın almıştım. 2 gün önce pc kendiliğinden kapandı ve açma tuşuna bastığımda anakart ekranında kaldı . Tekrar açtığımda ise anakart ekranını geçti siyah ekranda kaldı . Tekrar tekrar denedim ama sonuç aynı . Bir seferliğine siyah ekranda yarım saat açılmasını bekledim , ve karşılaştığım yazı ise Windows başlatılamadı oldu . BIOS 'a girebiliyorum ama çıktığım zaman yine açılmıyor siyah ekranda kalıyor . Yardım ederseniz sevinirim . İlk konum yanlışlarımı maruz görün.

2 hafta önce hazır bir sistem satın almıştım. 2 gün önce PC kendiliğinden kapandı ve açma tuşuna bastığımda anakart ekranında kaldı . Tekrar açtığımda ise anakart ekranını geçti siyah ekranda kaldı . Tekrar tekrar denedim ama sonuç aynı . Bir seferliğine siyah ekranda yarım saat açılmasını bekledim , ve karşılaştığım yazı ise Windows başlatılamadı oldu . BIOS 'a girebiliyorum ama çıktığım zaman yine açılmıyor siyah ekranda kalıyor . Yardım ederseniz sevinirim . İlk konum yanlışlarımı maruz görün.
Windows'un yüklü olduğu SSD/HDD nedir?

Son düzenleme:
Geri