Windows 10 Bluetooth kayboldu

Atahan34

80+
Reaksiyon skoru
11
İyi günler herkese. 10-15 dk öncesinde Bluetooth kulaklığım bağlı bir şekilde Youtube'dan video izliyordum, birden kendi kendine ses hoparlöre geçti. Bluetooth kapandı sandım, girip baktığımda Bluetooth açma kapama yeri komple kaybolmuştu. (Görseldeki gibi)
Ekran görüntüsü 2023-06-16 093917.png

Daha sonra aygıt yöneticisinden baktığımda da Bluetooth gözükmüyordu. İnternetten tekrar sürücüsünü indirdim ama yine de düzelmedi. Hizmetler kısmında baktığım zaman Bluetooth çalışıyor gözüküyor ama kullanamıyorum hiçbir şekilde. En son Windows'un kendi sorun giderme aygıtını da kullandım fakat o da çare olmadı. Ne yapmamı önerirsiniz?

İyi günler herkese. 10-15 dk öncesinde Bluetooth kulaklığım bağlı bir şekilde Youtube'dan video izliyordum, birden kendi kendine ses hoparlöre geçti. Bluetooth kapandı sandım, girip baktığımda Bluetooth açma kapama yeri komple kaybolmuştu. (Görseldeki gibi)
Alıntıyı görüntüle

Daha sonra aygıt yöneticisinden baktığımda da Bluetooth gözükmüyordu. İnternetten tekrar sürücüsünü indirdim ama yine de düzelmedi. Hizmetler kısmında baktığım zaman Bluetooth çalışıyor gözüküyor ama kullanamıyorum hiçbir şekilde. En son Windows'un kendi sorun giderme aygıtını da kullandım fakat o da çare olmadı. Ne yapmamı önerirsiniz?
Hizmetlerden Bluetooth aygıtını devre dışı bırakıp sonra yine aktif edermisin

bende de aynısı olmuştu
ben şu şekilde çözdüm
1.olarak internet aç kapa
2.olarak kulaklık tamamen şarz olduğuna emin ol
3.olarak aygıt yöneticisinden Bluetooth devre dışı bırak sonra tekrar aç
4.olarak cmd komutunu yönetici olarak başlat ve dediğim şekilde yaz winget upgrade --all
5.bunların hepsini yaptıktan sonra windows yeniden başlat

hocam dün akşam aynısı win 11de başıma geldi. Güzelce sanki bluetooth pcde hiç yokmuş gibi davrandı. Ben masaüstü kullandığım için ilk işim dongle'ı sök tak yapmak oldu ve düzeldi. Sizinde bilgisayarı shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatmanızı öneririm. pc açılırken shift basılı tutmanıza gerek yok

içindeki paça oynamış olabilir aynı durum bende de var. bir bilgisayarcıya güvenip götüremediğim için kaldı öyle. gittim aparat aldım öyle kullanıyorum. Bluetooth çipi yerinden oynamış

Hocam masanın üstünde duruyordu herhangi ani bir oynatma da yapmadım niye öyle oldu bilmiyorum.

Hocam masanın üstünde duruyordu herhangi ani bir oynatma da yapmadım niye öyle oldu bilmiyorum.
Benimde öyle sabit sürekli ama ısınmadan oluyor sanırım. Henüz bende çözüm bulamadım maalesef. Çok sık olmaya başlarsa güvenliği bilgisayarcıya gidebilirsiniz yada harici Bir aygıt alabilirsin.

bende de oldu birkaç kere düzeldi sonra bir daha oldu 1 gün boyunca düzelmedi sinirlenip laptopu 10-20cm yükseklikten masaya bıraktım o günden beri olmuyor o.O2

Geri