Modding Windows 10 dan 11 e geçilirmi

Ben genel olarak tavsiye etmiyorum, sevmediğimden yani. Alışınca aynı diyorlar, HDR için daha iyi diyen de var. Onun dışında sisteminiz oldukça güncel sorun olmaz, geçerseniz.

windows 10 dan 11 e geçilirmi
sistemim
i5 14400f
rtx 5070
32 gb ram
Geçilebilir. Konuyu modlama olarak açmışsın amacın buysa win 11 çok daha geniş ve kapsamlı modlanabiliyor. Geçersen win 11 lot enterprise ltsc sürümünü öneririm.

Geçilir hocam, ama Windows’ta yakın zamanda bir SSD krizi olmuştu. Bazı SSD modelleri, Windows 11’in son güncellemesiyle bozulabiliyordu. Sadece aklında bulunsun.

windows 10 dan 11 e geçilirmi
sistemim
i5 14400f
rtx 5070
32 gb ram
Ben Windows 11 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bu işletim sisteminde gayet hızlı çalışan bir işletim sistemi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçilir hocam, ama Windows’ta yakın zamanda bir SSD krizi olmuştu. Bazı SSD modelleri, Windows 11’in son güncellemesiyle bozulabiliyordu. Sadece aklında bulunsun.

O sorun sadece phison diğerini anlayamadım ama o modellerde oluyor yapay zekaya sorabilirsiniz görev yöneticisinden SSD'nizin ismine bakıp. Benimki Phoenix olması lazımdı bende sıkıntı olmadı.

Ben Windows 11 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bu işletim sisteminde gayet hızlı çalışan bir işletim sistemi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O sorun sadece phison diğerini anlayamadım ama o modellerde oluyor yapay zekaya sorabilirsiniz görev yöneticisinden SSD'nizin ismine bakıp. Benimki Phoenix olması lazımdı bende sıkıntı olmadı.
benim ssd kingston acaba bişe olurmu

11 kötü fakat 1 ay kaldı. Mecbur

Ben windows 11 desteklemeyen cihazıma win10 kurmuştum driveri bulamamıştı kendisi. sonra windows 11 kurdum driverları vs.gördü.Fakat pcyi biraz yavaşlatıyor ama sizin sistem zaten iyi geçin bence yakın zamanda win10 çürümeye başlayacak.Kimi şey iyi çalışıyor kimi şey kötü çalışıyor win11 de

Geçilirde 10nun arayüzüne alıştıktan sonra 11 dandik geliyor 1 yıl esu var uzatabilirsin 11 ile uğraşmazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,595
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri