Geçilebilir. Konuyu modlama olarak açmışsın amacın buysa win 11 çok daha geniş ve kapsamlı modlanabiliyor. Geçersen win 11 lot enterprise ltsc sürümünü öneririm.windows 10 dan 11 e geçilirmi
sistemim
i5 14400f
rtx 5070
32 gb ram
Ben Windows 11 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bu işletim sisteminde gayet hızlı çalışan bir işletim sistemi.windows 10 dan 11 e geçilirmi
sistemim
i5 14400f
rtx 5070
32 gb ram
O sorun sadece phison diğerini anlayamadım ama o modellerde oluyor yapay zekaya sorabilirsiniz görev yöneticisinden SSD'nizin ismine bakıp. Benimki Phoenix olması lazımdı bende sıkıntı olmadı.Geçilir hocam, ama Windows’ta yakın zamanda bir SSD krizi olmuştu. Bazı SSD modelleri, Windows 11’in son güncellemesiyle bozulabiliyordu. Sadece aklında bulunsun.
benim ssd kingston acaba bişe olurmuBen Windows 11 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bu işletim sisteminde gayet hızlı çalışan bir işletim sistemi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O sorun sadece phison diğerini anlayamadım ama o modellerde oluyor yapay zekaya sorabilirsiniz görev yöneticisinden SSD'nizin ismine bakıp. Benimki Phoenix olması lazımdı bende sıkıntı olmadı.
win 10 güncelleme almazsa ne gibi zararı olur11 kötü fakat 1 ay kaldı. Mecbur
Virüs ve uygulama desteğiwin 10 güncelleme almazsa ne gibi zararı olur