Hocam hanginiz aranızda 1000 tl veriyor bence kimse yalan söylemesin kimseÖyle bir şey yok unutun, korsan içerik paylaşmakta yok.
Evet acil gerekÜniversite öğrencisi misin?
Ben Word kullanmıyorum, Not defteri yetiyor.Hocam hanginiz aranızda 1000 TL veriyor bence kimse yalan söylemesin kimse
Hepiniz deneme sürümü kullanıyor
Hem ben korsan demedim
Deneme sürümü dedim tabi okuduysan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet acil gerek
Üniversite öğrencilerine Microsoft ücretsiz veriyor. ( Buraya tıklayarak gidebilirsin. ) Aktifleşmesi biraz zaman alabilir.Hocam hanginiz aranızda 1000 TL veriyor bence kimse yalan söylemesin kimse
Hepiniz deneme sürümü kullanıyor
Hem ben korsan demedim
Deneme sürümü dedim tabi okuduysan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet acil gerek
Tm o zaman boş yorum yapmaya gerek yok sende deneme sürümü kullanıyorsun çok belliBen Word kullanmıyorum, Not defteri yetiyor.
Eyvallah hocam okul e posta diyor ama ne oluyor bu normal e posta olmaz mıÜniversite öğrencilerine Microsoft ücretsiz veriyor. ( Buraya tıklayarak gidebilirsin. ) Aktifleşmesi biraz zaman alabilir.
Hocam arkadaşın pc sinde ödevi yaptım ama kendi pc imde açılmıyor excel dosyaları filan crackli de kullanmak istemiyorum deneme sürümü kullanıyorumAynı zamanda, aktifleşene kadar internet üzerinden Office vs. kullanabilirsin.
NOT: üni email adresinle kayıt olmayı unutma
Hocam şöyle; bu 1 hafta içinde max aktifleşiyor ama size kesin süre veremem. Üniversite email adresinizle kayıt olduktan sonra Web üzerinden Office vs kullanabilirsin. İndirme için lisans aktifleşmesi gerekiyor ve dediğim gibi net bir zaman veremem.Eyvallah hocam okul e posta diyor ama ne oluyor bu normal e posta olmaz mı
Bir de bunda excel word filan her şey var değil mi
1 hafta ise baya uzun süre ben cuma teslim etmem gerekHocam şöyle; bu 1 hafta içinde max aktifleşiyor ama size kesin süre veremem. Üniversite email adresinizle kayıt olduktan sonra Web üzerinden Office vs kullanabilirsin. İndirme için lisans aktifleşmesi gerekiyor ve dediğim gibi net bir zaman veremem.