Windows 10 etkinleştirme yazısını kaldırma

TheMasıc

80+
Reaksiyon skoru
58
Arkadaşlar abiler öncelikle hayırlı geceler ben Windows 10 deneme sürümü kullanıyorum 1 kere CMD'den etkinleştirme yaptım hiç içime sinmedi şuan etkinleştirme yapmayacağım ama bu sinir bozucu yazıyı kaldırmanın başka bir yolu yok mudur internetten Oem Key falan almayı düşünmüyorum şu yazıyı kaldırmanın bir yöntemi varsa bana yardımcı olabilirseniz sevinirim ekte fotoğraf vardır gerçi bilirsiniz ama ben yine bırakıyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-01-23 233224.png
    Ekran görüntüsü 2021-01-23 233224.png
    417.4 KB · Hit: 118

Arkadaşlar abiler öncelikle hayırlı geceler ben Windows 10 deneme sürümü kullanıyorum 1 kere CMD'den etkinleştirme yaptım hiç içime sinmedi şuan etkinleştirme yapmayacağım ama bu sinir bozucu yazıyı kaldırmanın başka bir yolu yok mudur internetten Oem Key falan almayı düşünmüyorum şu yazıyı kaldırmanın bir yöntemi varsa bana yardımcı olabilirseniz sevinirim ekte fotoğraf vardır gerçi bilirsiniz ama ben yine bırakıyorum.
Maalesef Oem key almadan ya da CMD ile etkinleştirmeden kaldırmanın bir yolu yok diye biliyorum.

Kms kullanarak etkinleştirme işlemi yapma cmd üzerinden olsa bile. Çünki onların portuna bağlanıyorsun.Hertürlü bilgilerini alabilirler.Etkinleştirmeden kullanıyorum bende.

Bu rehberden faydalanabilirsiniz.

Geri