Laptopmu masaüstümü kullanıyorsun hocam.Arkadaşlar flash ile win 10 pro kurdum fakat etherneti tanımıyor çözümünü bulamadım yardımcı olun
Anakart üretici sitesinden ethernet sürücüsünü indirip kur.masaüstü
telefondan ındır bılgısayara atBilgisayarda internet yokken nasıl kurabilirimki
Telefon android ise ethernet sürücüsünü telefona indir sonra masaüstüne at kur pcyi yeniden başlat.Bilgisayarda internet yokken nasıl kurabilirimki
İkinci bilgisayarımdan sürücüyü flasha yükleyip denicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
prine h510-k yazılımını bulamadım bulan varsa atarmısınız
www.asus.com
does not support this operating system wnt_10.0p_64 die bi hata veriyor kankaBuradan işletim sistemini seç Intel lan driver yazanı indir.PRIME H510M-K|Anakart|ASUS Türkiye
PRIME H510M-K Intel® H510 (LGA 1200) micro ATX motherboard features PCIe 4.0, 32Gbps M.2 slot, Intel® 1 Gb Ethernet, HDMI, D-Sub, USB 3.2 Gen 1 Type-A, SATA 6 Gbps, COM header, RGB header, FAN Xpert, Armoury Crate, 5X PROTECTION III, and SafeSlot Core. PRIME H510M-K caters to daily users and all...www.asus.com
Anakartın bu olduğundan eminsin değilmi hocamdoes not support this operating system wnt_10.0p_64 die bi hata veriyor kanka
Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına gelip ekran görüntüsü atarmısın doğru dosyayı indirdin değilmi?prime h510m-k anakartım bu kanka msinfo32 den bakıyorum