Windows 10 Format Sorunu

Adsl ise pinginin artması normal. Kablolu olduğu için çokta artmaması gerekiyor ama.
ADSL ama benim genelde pingim diğer oyunlarlada beraber 70 pingi geçmiyordu en fazla 80'i görüyordu. Şimdi CS:GO basit eğlencede 4 maç attım genelde 58-60'ta gitti ara ara tekrar 140'lara çıktı geri indi 15 sn sonra, bende anlayamadım sorunu tam olarak, sanırım müşteri hizmetlerini aramam gerek ama onlarda ek bilgi istiyorlar mı? Çünkü babamı karıştrmak istemiyorum kendim halledebileceğim bir şeyse halledeyim. Yardımcı olurlar mı sizce?

ADSL ama benim genelde pingim diğer oyunlarlada beraber 70 pingi geçmiyordu en fazla 80'i görüyordu. Şimdi CS:GO basit eğlencede 4 maç attım genelde 58-60'ta gitti ara ara tekrar 140'lara çıktı geri indi 15 sn sonra, bende anlayamadım sorunu tam olarak, sanırım müşteri hizmetlerini aramam gerek ama onlarda ek bilgi istiyorlar mı? Çünkü babamı karıştrmak istemiyorum kendim halledebileceğim bir şeyse halledeyim. Yardımcı olurlar mı sizce?
Sordukları 3 soru vardı yanlış hatırlamıyorsam güvenlik kontrolü için:
1) Otomatik ödemeniz var mı diye soruyorlar.
2) TC kimlik soruyorlar.
3) Ev telefonu ile alakalı bir şeydi sanırım.
3'ünden birini soruyorlar.
Babanızın TC'sini biliyorsanız babanız adında tanıtın bir problem olmaz ben öyle yapıyordum.
Büyük ihtimalle arıza kaydı açarlar ekip gelir bakarlar, ıvız zıvır ederler sorun iç tesisat filan derler ev kontrolü için 30 Tl isterler (zamlanmış olabilir) diye düşünüyorum. Ben ev kontrolü yaptırmamıştım gerek duymadım para vermeye. 2-3 ay sonra çıktım. (Taahütün bitmesini bekledim.) Turkcell Superonline geçtim.

Son düzenleme:
Geri