Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,529
Adsl ise pinginin artması normal. Kablolu olduğu için çokta artmaması gerekiyor ama.16 Mbps Türk Telekom
Adsl ise pinginin artması normal. Kablolu olduğu için çokta artmaması gerekiyor ama.16 Mbps Türk Telekom
ADSL ama benim genelde pingim diğer oyunlarlada beraber 70 pingi geçmiyordu en fazla 80'i görüyordu. Şimdi CS:GO basit eğlencede 4 maç attım genelde 58-60'ta gitti ara ara tekrar 140'lara çıktı geri indi 15 sn sonra, bende anlayamadım sorunu tam olarak, sanırım müşteri hizmetlerini aramam gerek ama onlarda ek bilgi istiyorlar mı? Çünkü babamı karıştrmak istemiyorum kendim halledebileceğim bir şeyse halledeyim. Yardımcı olurlar mı sizce?Adsl ise pinginin artması normal. Kablolu olduğu için çokta artmaması gerekiyor ama.
Sordukları 3 soru vardı yanlış hatırlamıyorsam güvenlik kontrolü için:ADSL ama benim genelde pingim diğer oyunlarlada beraber 70 pingi geçmiyordu en fazla 80'i görüyordu. Şimdi CS:GO basit eğlencede 4 maç attım genelde 58-60'ta gitti ara ara tekrar 140'lara çıktı geri indi 15 sn sonra, bende anlayamadım sorunu tam olarak, sanırım müşteri hizmetlerini aramam gerek ama onlarda ek bilgi istiyorlar mı? Çünkü babamı karıştrmak istemiyorum kendim halledebileceğim bir şeyse halledeyim. Yardımcı olurlar mı sizce?