Windows 10 Güncellenmesi %99 Da Takıldı

Reaksiyon skoru
76
merhabalar
bilgisayarımı açtım ve "MyAsus" uygulamasına girdim müşteri hizmetleri yerinden bilgisayar donanım testlerini yaptım.
aygıt sürücüsünden 1 hata bulundu dedi sonra windowsa baktım güncelleme vardı onu yaptım %99da takıldı
normalde bunun için konu açmazdım ama aygıt sürücüsünden hata çıktığı için güncelleme yapılamadığını düşündüm.
sorun nedir acaba?
1619110160665.png

1619110181503.png

Post automatically merged:

başarısız oldu
1619110209047.png

Aygıt yöneticisindeki hata ne tam olarak? aygıt yöneticisinin ekran görüntüsünü göremiyorum ben.

Aygıt yöneticisindeki hata ne tam olarak? aygıt yöneticisinin ekran görüntüsünü göremiyorum ben.
bende bilmiyorum onu hata var diyo sadece

1619112467885.png

burdaki üretici yazılımı olabilir mi?

şuan %94

System Firmware diyor yani yüksek ihtimal bilgisayarın yazılımı veya BIOS'u ile ilgili bir sıkıntı ya da sürücü eksikliği var. Mümkünse Laptopun anakartını veya modelini söyleyebilir misin? Kendim yazılım bakıcam internetten üzerinden, eğer bulamazsam yüksek ihtimal servise götürmen gerekicek.

Son bişey daha sorayım, bilgisayarda senin fark ettiğin herhangi bir anormallik yavaşlık veya açılış hızlarında yavaşlık var mı?

Son bişey daha sorayım, bilgisayarda senin fark ettiğin herhangi bir anormallik yavaşlık veya açılış hızlarında yavaşlık var mı?
hayır.

sürücüyü kontrol ettim en günceli yüklü

asus tuf fx505gt model

yüksek ihtimal servise götürmen gerekicek.
nasi ya

Bir anormallik yoksa kullanmaya devam et ama sen yine de modelini söyle laptopun.

Sırayla bunları indir. İlk en üsttekini indir kur arat ordan, otomatik yazılım yükleme uygulaması olması lazım

Hatta alttaki linke bulaşma onu kurması zor olabilir. Sen üstteki linkten yazılımları otomatik arat, bişeyler bulursa yükler. Bulamazsa servisi ara söyle böyle böyle bi ünlem var ne yüklemem gerekiyor diye sor.

buda son çıkan BIOS güncellemesi. Bunun içindeki dosyaları Flash diskine atıp laptopun BIOS'unu aç oradan güncellemeyi yükle.

Son düzenleme:
windows güncellendi denerim attıklarını teşekkür ederim

Sırayla bunları indir. İlk en üsttekini indir kur arat ordan, otomatik yazılım yükleme uygulaması olması lazım

Hatta alttaki linke bulaşma onu kurması zor olabilir. Sen üstteki linkten yazılımları otomatik arat, bişeyler bulursa yükler. Bulamazsa servisi ara söyle böyle böyle bi ünlem var ne yüklemem gerekiyor diye sor.

buda son çıkan BIOS güncellemesi. Bunun içindeki dosyaları Flash diskine atıp laptopun BIOS'unu aç oradan güncellemeyi yükle.
windowsu güncelledim bunlara gerek var mı?

1619114481399.png

windows güncellendi denerim attıklarını teşekkür ederim

windowsu güncelledim bunlara gerek var mı?

Alıntıyı görüntüle
Onun sürücüsünü Windows Update bulamaz zaten, sen ilk attığım otomatik Sürücü yazılımını indir arat bakiyim eksik sürücü var mı diye. Ya da MyAsus üzerinden sürücü bulucu gibi bir seçenek varsa ordan da aratabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,734
Üyeler
190,957
Son üye
eraycelebi
Geri