Windows 10 Kurulum Başa sarıyor

saizens

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
79
Merhaba Windows 11 Kullanıyordum Çöktü USB'de W10 Yüklu ve sağlam, seçenekleri seçiyorum yeniden başlatılması gerekiyor diyor ve tekrar başa atıyor W10 Sürümleri seçilen yere, sebebi nedir arkadaşlar?

flash'ı çıkarıp dene, yeniden başlaması gerekiyor dedikten sonra

Merhaba Windows 11 Kullanıyordum Çöktü USB'de W10 Yüklu ve sağlam, seçenekleri seçiyorum yeniden başlatılması gerekiyor diyor ve tekrar başa atıyor W10 Sürümleri seçilen yere, sebebi nedir arkadaşlar?
ilk kurulum sırasında flashı çıkart

knkm format bitince yeniden başlatılıyor yazısında flashı çıkar biostan boot menüde hangi diske kurduysan onu seç pc açılacaktır

knkm format bitince yeniden başlatılıyor yazısında flashı çıkar biostan boot menüde hangi diske kurduysan onu seç pc açılacaktır
10 saniyeden geriye sayarken çıkarıyorum yeniden başlarken kurduğum disk'i seçiyorum bu sefer biosa giriyor iste

Dostum kurabildim, fakat 120gb ssd var C diski 110 olarak gozukuyor. 83.3GB bos diyor windows kac gb ki fazla yer kaplamamis mi?
iyi knkm güzel şimdi üreticiler 120gb yazıyor 1gb yi 1000mb olarak alıyorlar ama bilgisayarlar 1gbyi 1024mb olarak alır o yüzden ufak bir kayıp normal ve win 10 20 ile 30gb arası yer kaplıyor diyenilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,412
Üyeler
186,480
Son üye
Ömer'in Faruğu
Geri