Yağız00
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 233
- İsim
- Ebrar Yağız Tanrıseven
Sabah windows 10 laptopumda windows 7 aktive eden bir uygulama çalıştırdım ve bilgisayarı her açtığımda mavi ekran verdi. Sabahtan beri bununla uğraşıyorum. win10 kurulum ekranına sonunda geldim ancak sürücü 0 ayrılmamış alan ve sürücü 0 Bölüm bir olarak ikiye ayrılıyor. sürücü 0 116mb sürücü 0 bölüm 1 931.4 gb ve bölüm birin yanında birincil yazıyor. Bölüm 1'de hiç bir işleme izin vermezken ayrılmamış alanda "yeni" seçeneğini kullanabiliyorum. ayrılmamış alanda ilerleyemezken bölüm 1'de ileri diyebiliyorum ancak "0x8007025D" numaralı hatayı alıyorum. kurulum esnasında cmd üzerinden alttaki videoya bakarak birkaç oynama yaptım. Sonuç bu şu an kitlendim hiç bir şey yapamıyorum. Lütfen yardım edin.
video:
@FightForHonor konu hakkında bir bilginiz ya da bilgisi olduğunu bildiğiniz birisi var mı?
@Mehmet Yılmaz sizin bir bilginiz var mı? sorun gerçekten çok sinirimi bozdu kime danışacağımı bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
video:
@FightForHonor konu hakkında bir bilginiz ya da bilgisi olduğunu bildiğiniz birisi var mı?
@Mehmet Yılmaz sizin bir bilginiz var mı? sorun gerçekten çok sinirimi bozdu kime danışacağımı bilemiyorum.
Son düzenleme: