Gerek yok ama istersen ayrıabilirsin disk i bazıları bölmeyi sever.windowsu kuracak yeri seçip yeni ye basınca oraya bir gb girmek lazım mı yoksa yeniye basıp hiç bir şeyi ellemeyeyim mi?
mesela burda shift delete bir boyut giriyor ama technopat girmiyorresim atabilir misin
sıkıntı olmaz değil mi onu soracaktım sadece m2 ssd varOrası sana kalmış. İstersen bölersin istersen bölmezsin.
Herhangi bir sorun olmaz, SSD'niz olması gereken hızda çalışır. Bölüp bölmemek size kalmış.sıkıntı olmaz değil mi onu soracaktım sadece m2 SSD var
birde bugün abddullah abinin yayınladığı rehberi yaptıktan sonra windowsu tekrar kurun demiş buraya gelince hepsini biçimlendirip 1 tane kalana kadar silip yine aynı şeyi mi yapacağız biraz çok oldum amaHerhangi bir sorun olmaz, SSD'niz olması gereken hızda çalışır. Bölüp bölmemek size kalmış.
Evet, format öyle atılıyor. Diğer bölümleri silmeye bence gerek yok, ama ben format atarken baştan hepsini siliyorum. Fark oluyor mu bilmiyorum.birde bugün abddullah abinin yayınladığı rehberi yaptıktan sonra windowsu tekrar kurun demiş buraya gelince hepsini biçimlendirip 1 tane kalana kadar silip yine aynı şeyi mi yapacağız biraz çok oldum ama
tamamdır teşekkürlerEvet, format öyle atılıyor. Diğer bölümleri silmeye bence gerek yok, ama ben format atarken baştan hepsini siliyorum. Fark oluyor mu bilmiyorum.
Windows diğer bölümlere yedekleme, kurtarma gibi şeyler kurduğu için fark olduğunu zannetmiyorum.Evet, format öyle atılıyor. Diğer bölümleri silmeye bence gerek yok, ama ben format atarken baştan hepsini siliyorum. Fark oluyor mu bilmiyorum.
Bence de fark yok.Windows diğer bölümlere yedekleme, kurtarma gibi şeyler kurduğu için fark olduğunu zannetmiyorum.