Windows 10 kurulumunda İnternet yok

Reaksiyon skoru
29
Dostlar yeni bilgisayarıma Windows 10 kurarken wifi gözükmüyor bu yüzden devam edemiyorum ne yapmalıyım?

Ekler

• IMG_20230825_144007.jpg
    IMG_20230825_144007.jpg
    746.1 KB · Hit: 160
Orda sınırlı kuruluma atıyor ve işletim sistemi kurulumu temel olduğundan her şeyi tam kurmak istiyorum başka bir yolu yok mudur
Normal eskisi gibi hesap açmış oluyorsunuz işte. Microsoft hesabı kullanmak yük bindiriyor bilgisayara ve masaüstünüz onedrive tarafından yedekleniyor. Dediğimi yapın.

Windows 10 kuruldu ancak wifi de bağlı değil - hiç bağlantı yok yazıyor

Ekler

• IMG_20230825_145735.jpg
    IMG_20230825_145735.jpg
    1.3 MB · Hit: 63
Dostlar yeni bilgisayarıma Windows 10 kurarken wifi gözükmüyor bu yüzden devam edemiyorum ne yapmalıyım?
Wifi ile bağlanacaksanız driverı indirmek zorundasınız. Ben kablom olmadığı için diğer bilgisayarıma wifi driverını indirdim ve kurdum. Wifi ancak öyle geldi.

Wifi ile bağlanacaksanız driverı indirmek zorundasınız. Ben kablom olmadığı için diğer bilgisayarıma wifi driverını indirdim ve kurdum. Wifi ancak öyle geldi.
Diğer bilgisayarınızda Driveri bir flasha indirip yeni bilgisayarda mi kurdunuz

Windows 10 kuruldu ancak wifi de bağlı değil - hiç bağlantı yok yazıyor
Hocam sizin de bilgisayar Acer Nitro 5 serisi. Acer'in sitesine girin (başka bilgisayardan flaşınıza atın sürücüleri), oradan destek kısmına tıklayın. Daha sonra bilgisayarınızın altına bakın. Oradaki etikette SN/ID ve SN yazacak. İkisinden birini "Destek" bölümünün arama kısmına yazın. Bilgisayarınız önünüze çıkacak. Orada SADECE "Sürücüler" kısmında yazan bütün sürücüleri indirin. Flaşınıza attıktan sonra Acer bilgisayarınızda kurabilirsin. Bu kadar uğraşmak istemiyorsanız, sadece internetle ilgili driverları indirin, Acer'de kurun ve internete erişmiş olacaksınız. Devamını doğrudan Acer bilgisayarınızda devam edebilirsiniz.

Diğer bilgisayarınızda Driveri bir flasha indirip yeni bilgisayarda mi kurdunuz
Evet, diğer bilgisayardan internet sürücülerini indirip yeni bilgisayarımda kurdum. Böylece yeni bilgisayarıma internet geldi ve ben de kalan sürücüleri direkt aktarmayla uğraşmadan yeni bilgisayarımda kurmaya devam ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,635
Üyeler
186,646
Son üye
NESSİ
Geri