Windows 10 lite güvenilir mi?

MR Glemsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Bazı konuların altında eski bilgisayarı olanlar için W10 lite ve süperlite tarzı işletim sistemi önerisi yapılıyor.Lite ve Süperlite nedir.Güvenilir mi?

Bazı konuların altında eski bilgisayarı olanlar için W10 lite ve süperlite tarzı işletim sistemi önerisi yapılıyor.Lite ve Süperlite nedir.Güvenilir mi?
Daha önce 21h1 olanını kullandım,sıkıntı yaşamadım.

Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi windowsunuz yapın yada benim kendi kulllandığım sürümü atayım kendim yaptım*

Hayır

Kendi windowsunuz yapın yada benim kendi kulllandığım sürümü atayım kendim yaptım*
Şuanda windows 8.1 kullanıyorum sizin yaptığınıza geçmek daha iyi mi olur?

Oynanmış Windows kullanmayın içine her tür virüs koyabiliyorlar.

Sizin işinize yaramayan Windows programlarını devre dışı bırakıyorlar. O kadar.

Normal windows indir bence hiç bulaşma liteymiş işte başka şeymiş falan

Güvenilirliği sorgulanır bence.

Microsoft` a göre yasal olmamakla beraber yapan kişiyi bilmediğin için hayır, güvenli değil.

Orijinal Windows'un kendisini kullan. Lite ile ilgili şeylerle uğraşma çünkü güvenilirliği kesin değil.

Bir de geç fark ettim arkadaş 1 2 aylık konuyu hortlattığı için ve fark etmeden yazdım.

Geri