Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Direk chrome'u silip yüklese olmaz mı?Mesaj otomatik birleştirildi:
Direk chrome'u silip yüklese olmaz mı?Mesaj otomatik birleştirildi:
%100 temizlenmeyebilirDirek chrome'u silip yüklese olmaz mı?
Videodakini yaptım hala gözüküyor virüs, güvenli modda başlatmadım oldu diye başlatıp deneyeyimadwcleanerin kaldırması lazım onu neden kaldıramıyor ki PC yi güvenli modda başlattınmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
%100 temizlenmeyebilir
Güvenli modda başlatVideodakini yaptım hala gözüküyor virüs, güvenli modda başlatmadım oldu diye başlatıp deneyeyim
Reis direkt olarak parola istiyor şuan ben normalde pinle giriyordum hep 1 yıl oldu şifreyi girmeyeli unuttum yani yeniden başlattım yine aynı modda başlattı her aklıma geleni yazdım girmedi güvenli modu şifreyi girmeden kapatamaz mıyım resmen kitlendimGüvenli modda başlat
Ne şifresi anlamadım ?Reis direkt olarak parola istiyor şuan ben normalde pinle giriyordum hep 1 yıl oldu şifreyi girmeyeli unuttum yani yeniden başlattım yine aynı modda başlattı her aklıma geleni yazdım girmedi güvenli modu şifreyi girmeden kapatamaz mıyım resmen kitlendim
Bilgisayarın parolası işte hesabınNe şifresi anlamadım ?
şifremi unuttum varmıBilgisayarın parolası işte hesabın
Yok internet yok diye galibaşifremi unuttum varmı
Spamladım ama hiç bir şey olmadı biosa mı gireyim onu istiyorsan benim ki f11 di galibaPC yi yeniden başlat bios ekranı geçtikten sonra f8 spamla Reis sonra gelen ekranın fotoğrafını atarmısın
yok reis bak bu attığım rehberdeki oturum açma ekranından sekmesi varya ona bas o adımları uygula sonra https://support.microsoft.com/tr-tr/help/12376/windows-10-start-your-PC-in-safe-modeSpamladım ama hiç bir şey olmadı biosa mı gireyim onu istiyorsan benim ki f11 di galiba
Yaptım oldu ama ağ ile güvenli modda başlat dedim hala ağ gözükmüyoryok reis bak bu attığım rehberdeki oturum açma ekranından sekmesi varya ona bas o adımları uygula sonra https://support.microsoft.com/tr-tr/help/12376/windows-10-start-your-PC-in-safe-mode