Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar Ben anakartımı bios update ederken elektirkler kesildi ve garantiye gönderdim.Bugün garantiden geri geldi Bilgisayarı açtığımda mavi ekran hatası alıyorum onarıma vb. yerlere giremiyorum sadece biosa girebiliyorum usb den format atmak istiyorum ama yine mavi ekran hatası veriyor.Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?

Arkadaşlar Ben anakartımı bios update ederken elektirkler kesildi ve garantiye gönderdim.Bugün garantiden geri geldi Bilgisayarı açtığımda mavi ekran hatası alıyorum onarıma vb. yerlere giremiyorum sadece biosa girebiliyorum usb den format atmak istiyorum ama yine mavi ekran hatası veriyor.Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
Anakartta problem olabilir.

Bios ayarlarını sıfırlayıp deneyebilir misiniz? Ramleri tek tek deneyin.

ram leri çıkarıp tekrar tak ramlarden sıkıntı verebilir eğer ondan kaynaklı değilse anakart dadır sıkıntı

ramların mhz değerlerini biraz düşürmeyi deneyin benimde ramlarım 3000mhz fakat 2.ramı taktığımda 3000mhz değerinde kullanınca arada sırada mavi ekran alıyordum sorunu mhz değerini düşürerek çözdüm

ramların mhz değerlerini biraz düşürmeyi deneyin benimde ramlarım 3000mhz fakat 2.ramı taktığımda 3000mhz değerinde kullanınca arada sırada mavi ekran alıyordum sorunu mhz değerini düşürerek çözdüm
Düşürdüm Aynı Sonuç

windows güncellemesi yaptınızmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pardon hiç açamıyormuşsunuz

acaba anakarttanmı ??
garantiden yeni gelmiş olabilir ama nerden belli tamir edildiği bunu yapıyorlar ben bıraktım ellemeden geri yolladılar

windows güncellemesi yaptınızmı

pardon hiç açamıyormuşsunuz

acaba anakarttanmı ??
garantiden yeni gelmiş olabilir ama nerden belli tamir edildiği bunu yapıyorlar ben bıraktım ellemeden geri yolladılar
Anakartı Verdiğimde Bios Menüsü Açılmıyordu Yeniden Yüklesinler diye verdim ve şuan açılıyor son sürüm bios yazılmını indirmişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,934
Üyeler
190,122
Son üye
Kısacamesside
Geri