Gif Man 80+ Gold Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 9,141 30 Mayıs 2024 #14 Rovi yazmış: hayır yok Devamı için tıklayın... Onu Yüklersen Sorun Kökten Çözülür Ama Nerden İniyor Bende Bilmiyorum . Ben MSI Anakart Kullanırken Windows Update İle Geliyordu O Program .
Rovi yazmış: hayır yok Devamı için tıklayın... Onu Yüklersen Sorun Kökten Çözülür Ama Nerden İniyor Bende Bilmiyorum . Ben MSI Anakart Kullanırken Windows Update İle Geliyordu O Program .
ReadyorNot 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1,122 Dahası Reaksiyon skoru 353 İsim An10im1i 30 Mayıs 2024 #15 Rovi yazmış: hayır yok Devamı için tıklayın... büyüteç ikonu yani bas ne eksikse tarar. update içinde opsiyonel olabilir sürücü
Rovi yazmış: hayır yok Devamı için tıklayın... büyüteç ikonu yani bas ne eksikse tarar. update içinde opsiyonel olabilir sürücü
R Rovi 80+ Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 131 Dahası Reaksiyon skoru 25 İsim Yahya akay 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Gif Man yazmış: Onu Yüklersen Sorun Kökten Çözülür Ama Nerden İniyor Bende Bilmiyorum . Ben MSI Anakart Kullanırken Windows Update İle Geliyordu O Program . Devamı için tıklayın... dediğin programı araştırdım formattan hemen sonra otomatik açılıp birdaha açılmıyormuş Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Mayıs 2024 ReadyorNot yazmış: büyüteç ikonu yani bas ne eksikse tarar. update içinde opsiyonel olabilir sürücü Devamı için tıklayın... denedim olmadı Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Mayıs 2024 windows güncellemesinde de gözükmüyor aygıt yöneticisindede gizli ögeler dahil Bluetooth hiç bir yerde gözükmüyor Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Mayıs 2024 Rovi yazmış: dediğin programı araştırdım formattan hemen sonra otomatik açılıp birdaha açılmıyormuş Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Mayıs 2024 denedim olmadı Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Mayıs 2024 windows güncellemesinde de gözükmüyor aygıt yöneticisindede gizli ögeler dahil Bluetooth hiç bir yerde gözükmüyor Devamı için tıklayın... driveri yüklemeye çalıştığımda sürücü yok hatası veriyor
Gif Man yazmış: Onu Yüklersen Sorun Kökten Çözülür Ama Nerden İniyor Bende Bilmiyorum . Ben MSI Anakart Kullanırken Windows Update İle Geliyordu O Program . Devamı için tıklayın... dediğin programı araştırdım formattan hemen sonra otomatik açılıp birdaha açılmıyormuş Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Mayıs 2024 ReadyorNot yazmış: büyüteç ikonu yani bas ne eksikse tarar. update içinde opsiyonel olabilir sürücü Devamı için tıklayın... denedim olmadı Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Mayıs 2024 windows güncellemesinde de gözükmüyor aygıt yöneticisindede gizli ögeler dahil Bluetooth hiç bir yerde gözükmüyor Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Mayıs 2024 Rovi yazmış: dediğin programı araştırdım formattan hemen sonra otomatik açılıp birdaha açılmıyormuş Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Mayıs 2024 denedim olmadı Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Mayıs 2024 windows güncellemesinde de gözükmüyor aygıt yöneticisindede gizli ögeler dahil Bluetooth hiç bir yerde gözükmüyor Devamı için tıklayın... driveri yüklemeye çalıştığımda sürücü yok hatası veriyor
Y Yeko 80+ Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 139 Dahası Reaksiyon skoru 27 İsim Muhammed 30 Temmuz 2024 #17 Bende MSI b550m vdh wifi aldım Bluetooth'u bı türlü yapamadım sürücü hatası diyor aygıt yöneticisinden baktığım zaman cozdunmu reis sen Bluetooth'u çalıştımı anakartin Bluetooth dan bahsediyorum
Bende MSI b550m vdh wifi aldım Bluetooth'u bı türlü yapamadım sürücü hatası diyor aygıt yöneticisinden baktığım zaman cozdunmu reis sen Bluetooth'u çalıştımı anakartin Bluetooth dan bahsediyorum