Windows 10 mu 11 mi tercih edilmeli

Frustly

80+
Reaksiyon skoru
1
Açılan diğer yazıları da okudum ama hepsi yarı yarıya gibi geldi bide ben sormak istedim şuan pcye 10 kurulu 11e geçmek mantıklı mı sizce yoksa hala eskisi gibi bazı sorunları devam ediyor mu? Fifa eskiden açılmıyordu mesela 11de. Siz hangisini kullanıyorsunuz ve düşünceleriniz neler yardımcı olursanız sevinirim

Açılan diğer yazıları da okudum ama hepsi yarı yarıya gibi geldi bide ben sormak istedim şuan pcye 10 kurulu 11e geçmek mantıklı mı sizce yoksa hala eskisi gibi bazı sorunları devam ediyor mu? Fifa eskiden açılmıyordu mesela 11de. Siz hangisini kullanıyorsunuz ve düşünceleriniz neler yardımcı olursanız sevinirim
şakamı bu dostum windows 10 mu kaldı geç bile kaldın.

tabii ki windows 11 sistemin desteklemiyorsa bile youtube üzerinde desteklemeyen sistemlere nasıl kurulacağı hakkında milyon tane video var

ben w10 diyorum w11de yaptığı sorunlar beni uğraştırıyor ve zamanımı çalıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,498
Üyeler
183,439
Son üye
zfrbbcn
Geri