windows 10 oem almak

Billur İbrahim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
823
merhaba ben yeni pc topladım w 10 oem alacaktım ama böyle bi rehber gördüm şimdi korkmaya başladım yani oem key virüsmüdür ve @keremcnsz24 demişki anakarta gömülür anlamadım ben ne olucak eğer anakarta gömülürse ben çok anlamıyorum böyle işlerden ve CMD üzerinden yapabilirsiniz demiş öyle yapınca orjinal etkinleştirilmiş windows olarakmı gönderiliyor

anakarta gömülmesi demek format attıktan sonra da windowsun orjinal kalmaya devam edecek demek. korkulacak bir şey değil yani

iyi bişey herhalde
o zaman ben önerdiği 5 tllik w10 u alacağım uğraşmak istemiyorum bi pc ye bi laptopa
anakarta gömülmesi demek format attıktan sonra da windowsun orjinal kalmaya devam edecek demek. korkulacak bir şey değil yani

yaklaşık 1:30 saat önce ben aldım bir satıcıdan çok da fazla güzel yorumu var tavsiye edebilirim istersen?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten önerilen yer benim aldığım yermiş :D alabilirsin sıkıntı çıkmıyor

yaklaşık 1:30 saat önce ben aldım bir satıcıdan çok da fazla güzel yorumu var tavsiye edebilirim istersen?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten önerilen yer benim aldığım yermiş :D alabilirsin sıkıntı çıkmıyor
.d peki alacağım o zman (yalnız hiçbir satıcının yorumlarına güvenme genellikle kendisi veya botlar falan oluyo

Geri