cagri kilinc
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
Kargo gelirse evet alma niyetim varOem mi almak istiyorsunuz?
Kargo gelirse evet alma niyetim varOem mi almak istiyorsunuz?
Kmcpico yükleyip lisansla diyosun bedavaya pro oluyor. İyi forumlar.
Tam virüs taraması yaparsan sanırım sorun çıkmaz. ?Evet ama temiz bir kmspico bulabilir misiniz? Siz sanıyorsunuz ki antivirüs programları sadece crack programı olduğu için kmspico indirdiğinizde uyarı veriyor. Evet crack dosyalarını da algılıyor ama yanında bir sürü hediye virüs geliyor![]()
Tam virüs taraması yaparsan sanırım sorun çıkmaz. ?
Güvendiğim bir site var oradan indirdim. Sorun olsa uyarirlardi ??O etkinleştirme, host dosyalarınıza erişerek etkinleştirme yapmaktadır. Virüs taraması yapsanız da silemezsiniz. Hatta şöyle anlatayım elle yazılmış crypted bir şekilde geldiyse eğer antivirüs programınız bile başta farketmez![]()
Güvendiğim bir site var oradan indirdim. Sorun olsa uyarirlardi ??
Niye aldığınız yer pahalıya satıyor gerçek orijinal olabilir.Arkadaşlar şimdi bu konuyu görünce şüphe oluştu içimde. Bende buradan https://enucuzlisans.com/windows-10-home-oem-lisans/ almıştım. Daha sonradan sorun olur mu
Microsoft fark ettiğinde lisansı iptal ediyor.Daha sonradan nasıl sorun olcak anlamadım gitti şuan 7-8 liraya satılan yerler var. OEM ve retail anlamam etkinleştiriyor mu etkinleştiriyor olay bitti. 3 ay sonra gidebilirmiş gitsin abi bi 7 lira daha veririm. Senede 3 kere patlasa senede 20 liran gitmiş olurCrackli program kullanmaktansa bu daha mantıklı bence
Hocam bence bu işin kılıfı fark etse ilk etkinleştirmek için kodu girdiğimde fark eder. Sonuçta bakıyor evet orjinal key deyip etkinleştiriyor maden orjinal değil ilk başta niye etkinleştiriyor? Bu iş böyle değil bence keyler orjinal ama fiyat niye ucuz orası muammaMicrosoft fark ettiğinde lisansı iptal ediyor.
Korsan içerik yasak!OEM key kullanacağına KMSPico Adlı uygulamadan beleş bir şekilde sınırsız etkinleştirebilirsin. kanalımda videosu var Fury4Kn