Windows 10 OEM Key

Windows 11 çıkmadan kargo gelirse ben de deneyeceğim oem key.

Ucuz olmasının nedenlerini bir çok satıcı uydurdu bunun gibi bir çok açıklama yapan siteler var. pc hocasının bile inanıp böyle bir video çekmesi tuhaf :) araştırdık dedikleri karşılarına çıkan ilk sitedeki ürün açıklamasını okumuşlar.

Ucuz olmasının nedenlerini bir çok satıcı uydurdu bunun gibi bir çok açıklama yapan siteler var. pc hocasının bile inanıp böyle bir video çekmesi tuhaf :) araştırdık dedikleri karşılarına çıkan ilk sitedeki ürün açıklamasını okumuşlar.

Oem key alınmamalı mı dersin?

Oem key alınmamalı mı dersin?

Alınabilir ama satılanların çoğu oem key değil insanları kandırıyorlar genellikle. Retail lisans çoğu genellikle. Oem keyler daha pahalı fiyatlarda seyrediyor min. 200-300 tl arası. Benim elimde 2 tane var ama satmıyorum zor durumlar için kendime sakladım

Alınabilir ama satılanların çoğu oem key değil insanları kandırıyorlar genellikle. Retail lisans çoğu genellikle. Oem keyler daha pahalı fiyatlarda seyrediyor min. 200-300 tl arası. Benim elimde 2 tane var ama satmıyorum zor durumlar için kendime sakladım
Ayırt etmenin bir yolu var mıdır? Bu konuda güvenilir bir site?

OEM Keyi alıp bir süre kullandıktan sonra deaktif olma şansı var mı ?

Reklam yapmak olarak algınabileceği için size mağaza linkimi göndermiyorum ama özelden yazarsanız bu konuda yardımcı olabilirim

Kmcpico yükleyip lisansla diyosun bedavaya pro oluyor. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri