nobasic
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Size kendi mağazamı önerirdim ama paylaşmak doğru olur mu bilemedimPeki önerdiğiniz bir site var mı ? Buradan alırsan bir sıkıntı yaşamazsın dediğiniz.
Size kendi mağazamı önerirdim ama paylaşmak doğru olur mu bilemedimPeki önerdiğiniz bir site var mı ? Buradan alırsan bir sıkıntı yaşamazsın dediğiniz.
Reklam yapmak yasak değilse forumda sitenizi verebilirsiniz.Size kendi mağazamı önerirdim ama paylaşmak doğru olur mu bilemedim![]()
Windows 11 çıkmadan kargo gelirse ben de deneyeceğim oem key.
Ucuz olmasının nedenlerini bir çok satıcı uydurdu bunun gibi bir çok açıklama yapan siteler var. pc hocasının bile inanıp böyle bir video çekmesi tuhafaraştırdık dedikleri karşılarına çıkan ilk sitedeki ürün açıklamasını okumuşlar.
Oem key alınmamalı mı dersin?
Ayırt etmenin bir yolu var mıdır? Bu konuda güvenilir bir site?Alınabilir ama satılanların çoğu oem key değil insanları kandırıyorlar genellikle. Retail lisans çoğu genellikle. Oem keyler daha pahalı fiyatlarda seyrediyor min. 200-300 tl arası. Benim elimde 2 tane var ama satmıyorum zor durumlar için kendime sakladım
OEM Keyi alıp bir süre kullandıktan sonra deaktif olma şansı var mı ?Alınabilir ama satılanların çoğu oem key değil insanları kandırıyorlar genellikle. Retail lisans çoğu genellikle. Oem keyler daha pahalı fiyatlarda seyrediyor min. 200-300 tl arası. Benim elimde 2 tane var ama satmıyorum zor durumlar için kendime sakladım
Oem mi almak istiyorsunuz?Ayırt etmenin bir yolu var mıdır? Bu konuda güvenilir bir site?
OEM Keyi alıp bir süre kullandıktan sonra deaktif olma şansı var mı ?
Evet. Yeni PC aldım. Kargoda şuan. Kaçak bir Windows kurmaktansa OEM Key almak istiyorum.Oem mi almak istiyorsunuz?