kırmızışarapp
80+ Silver
Ben baya bir kod aldım buradan. Hepsi de çalıştı şuana kadar.Sizin attığınız satıcı bana daha güvenilir geldi biraz araştırmıştım daha güvenilirdi.
Ben baya bir kod aldım buradan. Hepsi de çalıştı şuana kadar.Sizin attığınız satıcı bana daha güvenilir geldi biraz araştırmıştım daha güvenilirdi.
Aldığınız key OEM'mi anakarta işli olan?
OEM anakarta işli olan gitmiyor key otomatik etkinlesiyorSizin attığınız satıcı bana daha güvenilir geldi biraz araştırmıştım daha güvenilirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oem lisanslar sıfırlanınca gidiyor diye biliyorum.
Evet anakarta işleniyor bu key. Ben kaç kere pc formatladım gitmedi...Aldığınız key OEM'mi anakarta işli olan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
OEM anakarta işli olan gitmiyor key otomatik etkileşiyor.
Alıyımı ne dersinizMicrosoft Microsoft Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı - PttAVM.com
Microsoft Microsoft Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı Microsoft Microsoft Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarıwww.pttavm.com
Evet doğru10 pro keyini gömünce 11 e geçersek o da aktif oluyordu diye hatırlıyorum.
Alıp satıcıya key oem'mi yoksa retial'mi vs diye sorarsan wp'den duruma göre bende alacağımAlıyımı ne dersiniz
Okey yazarım buraya cevapıAlıp satıcıya key oem'mi yoksa retial'mi vs diye sorarsan wp'den duruma göre bende alacağım
Aldımda herhangibi bir iletişime geçebilcegim yer bulamadımHocam ne yaptın varmı bir gelişme
Daha atmadılar hazırlık aşamasında diyor ya dolandırıldım yada hafta sonu diye atmiyorlarSize kodu ne ile attılar mail ile attilarsa orda iletişim bilgileri vs yazması lazım