Windows 10 Pro İndirme

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,131
Arkadaşlar Windows 10 ISO indireceğim hazırda dursun diye. Kendi sitesinden Media Creation Tool'u indirdim açtım. Sürüm seçmeme izin vermiyor sadece Windows 10 yazıyor. Bunun içinde Pro versiyon da var mı ? Ben Pro indirmek istiyorum. Bir de bu indireceğim 2004 sürümü mü olacak ?
Ekran Alıntısı.webp

Yeni bilgisayar için mi kullanacaksın? Yoksa şuan bir windows 10 kurulu ve key girili mi? Hangi sürümü kullanıyorsun?
Kendi bilgisayarımda kullanacağım. Şuan bilgisayarım mavi ekran hataları vermekte. Ayrı bir konu açtım bakabilirsin. Son çare olarak format düşünüyorum. Şuan 1909 sürümü yüklü. Lazımbana'dan aldığım key girili. Pro keyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 10'u indirdiğim bilgisayar şirketin bilgisayarı 7 yüklü onda.

Şuan kendi bilgisayarımda memtest 86 testi sürüyor.

Kendi bilgisayarımda kullanacağım. Şuan bilgisayarım mavi ekran hataları vermekte. Ayrı bir konu açtım bakabilirsin. Son çare olarak format düşünüyorum. Şuan 1909 sürümü yüklü. Lazımbana'dan aldığım key girili. Pro keyi.
Hocam lazımbana pro key aldıysan o key girdiğin gibi anakartına işliyor, normal şekilde bu tooldan kur iso dosyasını ve rufus ile flash belleğe yaz. Ondan sonra boot ayarlarını yapıp kuruluma başladığında hiç sormadan direk pro kuracak çünkü girdiğin key anakarta işlendi. Onu temelli kaldırmak için anakart değişmen lazım, dert etme güzelce pro sürümünü kurabilirsin.

Hocam lazımbana pro key aldıysan o key girdiğin gibi anakartına işliyor, normal şekilde bu tooldan kur iso dosyasını ve rufus ile flash belleğe yaz. Ondan sonra boot ayarlarını yapıp kuruluma başladığında hiç sormadan direk pro kuracak çünkü girdiğin key anakarta işlendi. Onu temelli kaldırmak için anakart değişmen lazım, dert etme güzelce pro sürümünü kurabilirsin.
Yani tekrar aynı keyi girmeme gerek yok. Direk Pro olarak kurulacak. Sağol benten çok yardımcı oldun.

Yani tekrar aynı keyi girmeme gerek yok. Direk Pro olarak kurulacak. Sağol benten çok yardımcı oldun.
Aynen öyle, bir kere OEM key alırsan 1000 kere formatla o formattan sonra otomatik etkinleştiriyor.

Aynen öyle, bir kere OEM key alırsan 1000 kere formatla o formattan sonra otomatik etkinleştiriyor.
Kardeşim indirdim. 3,64 GB diyor. Sence normal mi ? Bana sanki düşük geldi.

Çoğu sitede neredeyse 5 GB.

Kardeşim indirdim. 3,64 GB diyor. Sence normal mi ? Bana sanki düşük geldi.

Çoğu sitede neredeyse 5 GB.
Normal.

Geri