White_Recon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 818
Windows 10 Home kullanıyorum, Pro alsam ne gibi farklar hissederim? Sizce almalı mıyım? Evde kullandığım oyun bilgisayarı için soruyorum.
Pro sürüm ile Home sürümü arasında son kullanıcı için; yani senin benim gibi insanlar için hiçbir fark yoktur. Pro sürüm ev kullanıcıları için değil de daha çok işletmeler vs. kullanım içindir. Ama biz Türk insanı olarak hep son sürüm kullanmayı severizWindows 10 Home kullanıyorum, Pro alsam ne gibi farklar hissederim? Sizce almalı mıyım? Evde kullandığım oyun bilgisayarı için soruyorum.
Hız konusunda falan fark var diyen bir arkadaşım vardı, o yüzden sordum esasen. TeşekkürlerPro sürüm ile Home sürümü arasında son kullanıcı için; yani senin benim gibi insanlar için hiçbir fark yoktur. Pro sürüm ev kullanıcıları için değil de daha çok işletmeler vs. kullanım içindir. Ama biz Türk insanı olarak hep son sürüm kullanmayı severizSen yine de hali hazırda kurulu bir sistemin var ise Pro'ya geçme. Boşuna zaman kaybedersin.
Aslında tam tersiHız konusunda falan fark var diyen bir arkadaşım vardı, o yüzden sordum esasen. Teşekkürler![]()