Neler Yeni

Windows 10 pro oem key windows 11 pro da çalışır mı?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Millet yoksa niye Windows 11 pro keyi satsın? Windows 10 pro alırdı.
Keriz keklemek için yapıyorlar, ülkedeki satıcıların genel ahlakı böyle maalesef. Aynı lisansı daha pahalıya satıyor, olayı bilmeyenlerin parasını cebe atıyor. Windows 10 lisans anahtarları Windows 11'de de çalışıyor. Evvela Windows 10 kurup, lisans anahtarı girip Windows 11'e yükseltmeye gerek yok. Direkt temiz kurulumla Windows 11 geçsin.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Keriz keklemek için yapıyorlar, ülkedeki satıcıların genel ahlakı böyle maalesef. Sırf para peşindeler. Windows 10 lisans anahtarları Windows 11'de de çalışıyor. Evvela Windows 10 kurup, lisans anahtarı girip Windows 11'e yükseltmeye gerek yok. Direkt temiz kurulumla Windows 11 geçsin.
Denediniz mi bunu? Anahtarın çalışması ayrı. sıfır windows 11 isosuna direkt windows 10 pro keyi koyup etkinleştirme farklı geliyor bana. Ama uygulamasını yaptıysan bir şey diyemem tabi.

koctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal Erdem Bulut
Bir dene sorun yaşarsan yazarsın. Yardımcı oluruz :) Ben Windows 10 pro kullanıyorum bir laptobumda. Windows 11 e geçin diye mesaj geliyor. Geçmiyorum. Diğer laptop windows 11. Sen de o seçenekten geçebilirsin. Dolaylı olarak geçmiş oluyorsun yani. Windows 10 pro kurulu sistemle.
Windows 11 pro ya sistem içerisinden geçersem anakarta yazılmış olan oem keyde windows 11 pro keyine mi dönüşür yoksa tekrardan windows 11 pro kurmak istediğimde windwos 10 pro ya geçip oradan mı yapmam gerekir?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Denediniz mi bunu?
Evet. Denemesem de söylerdim zaten. Regedit'te dahi iki işletim sistemi hâlâ aynı OS gözüküyor. Windows 11 ile öyle dehşet yenilik gelmedi. Makyajlama yapıldı, modern bir görünüme sokuldu sadece.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Evet. Denemesem de söylerdim zaten. Regedit'te dahi iki işletim sistemi hâlâ aynı OS gözüküyor. Windows 11 ile öyle dehşet yenilik gelmedi. Makyajlama yapıldı, modern bir görünüme sokuldu sadece.
Benim bir diğer laptobum windows 11 bana başta arayüz vs aşırı değişik geldi. Verimlilik çekirdekleri de daha iyi çalışıyor diyorlar ama bilmiyorum. Ben gaming laptop ve masaüstümde windows 11 e geçmedim zaten (geçmem de). Eski bir laptop var onda windows 11 kullanıyorum sadece.

koctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal Erdem Bulut
Keriz keklemek için yapıyorlar, ülkedeki satıcıların genel ahlakı böyle maalesef. Aynı lisansı daha pahalıya satıyor, olayı bilmeyenlerin parasını cebe atıyor. Windows 10 lisans anahtarları Windows 11'de de çalışıyor. Evvela Windows 10 kurup, lisans anahtarı girip Windows 11'e yükseltmeye gerek yok. Direkt temiz kurulumla Windows 11 geçsin.
Girebileceğim bir lisans anahtarı yok.Anahtarı oem olarak satın aldım 2 yıl önce.Anakartımda windows 10 pro oem key yazılı.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Girebileceğim bir lisans anahtarı yok.Anahtarı oem olarak satın aldım 2 yıl önce.Anakartımda windows 10 pro oem key yazılı.
O zaman direkt iso kurulunca etkinleşir herhalde. Windows 11 iso su dene istersen arkadaşın dediği gibi. Ben garanti olsun diye önce Windows 10 , sonra onun içinden windows 11 demiştim.

koctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal Erdem Bulut
O zaman direkt iso kurulunca etkinleşir herhalde. Windows 11 iso su dene istersen arkadaşın dediği gibi. Ben garanti olsun diye önce Windows 10 , sonra onun içinden windows 11 demiştim.
Çok arada kaldım.Garanti olsun diye windows 10 dan 11 e geçeceğim sanırım.Zaten windows 10 un keyi görmesi 3-5 saniye sürer dediniz.:unsure:

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Çok arada kaldım.Garanti olsun diye windows 10 dan 11 e geçeceğim sanırım.Zaten windows 10 un keyi görmesi 3-5 saniye sürer dediniz.:unsure:
Yok Oem keyin varsa hiç sormaması bile gerekir windows 10 yüklersen. Ben oem lisanslı laptobumda sıfırdan format atınca windows güncelleme kısmına geldiğimde vs bakıyordum zaten halihazırda etkinleştirilmiş gözüküyordu. Sonra da windows 11 güncellemiştim.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
snop02
Senin sorduğun soru. Direk USB den windows 11 pro imajı kurup, sonrasında windows 10 pro keyle windows 11 aktifleştirme. Bu bana mümkün gelmedi. Arkadaşlar sorduğunu anlamamış sanırım.

Windows 10 pro keyin varsa Windows 11 pro olarak kullanabilir miyim? Evet. (arkadaşlar bunu söylemeye çalışmış) Bunun için ne yapmalısın?

Windows 10 pro iso kurmalısın önce. Keyi aktif edip içinden sistemi yükseltin ile Windows 11 versiyonuna o şekilde yükseltmen lazım. Benim fikrim bu.

Millet yoksa niye Windows 11 pro keyi satsın? Windows 10 pro alırdı. Windows 10 pro ile format atıp, sistemden yükseltme ile yapabilirsin işlemci sistem uyumun varsa.
W10 80tl
W11 180tl😁
sazan avı. ..
W10/11 key aynı zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar arkadaşlar.Kişisel bilgisayarım için bundan 2 sene önce bir oem windows 10 pro key almıştım.Ancak sonralarda windows 10 pro yu beğenmeyip gnu/linux a geçtim.Oynadığım bir oyunu artık gnu/linux ta oynayamıyorum.Bu yüzden windows 11 pro ya geçmeyi düşünüyorum.Direkt olarak windows 11 pro yu kurarsam bilgisayara,anakarttaki key windows 11 pro yu etkinleştirir mi?
Daha önce etkinleştirdiysen w11 yükle etkşnlestirir
Ben aynı key ile w10/11 dual boot olarak kullanıyorum...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,042
Üyeler
163,425
Son üye
tuvaletdelen335
Top Bottom