EvetFormat atınca gidiyor mu bu?
hwid ne hocam?Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben hwid yapıyorum hem aynı şey hem de beleş
Cmd tabanlı basit bir yazılım dosya atayım isterseniz ben hep onu kullanıyorum kms yerine mükemmel bir tercihhwid ne hocam?
Atabilirsiniz hocam çok memnum olurum.Cmd tabanlı basit bir yazılım dosya atayım isterseniz ben hep onu kullanıyorum kms yerine mükemmel bir tercih
Öyle bqşka birisinin serverına bağlanıyorsumuz diye biliyorum ondan güvenilir mi bilmiyorum.Cmd tabanlı basit bir yazılım dosya atayım isterseniz ben hep onu kullanıyorum kms yerine mükemmel bir tercih
Link atayım dosya olarak atardım da pc bozuk açılmıyor siz kendiniz indirirsiniz sitesinden özelden bırakırım birazdanAtabilirsiniz hocam çok memnum olurum.
Yok kms yaparsan bağlanıyorsun bu tamamen güvenilir basit bir yazılım sistemin kafasını karıştırıyor sadeceÖyle bqşka birisinin serverına bağlanıyorsumuz diye biliyorum ondan güvenilir mi bilmiyorum.
gitmiyor anakarta bağlı kalıyor.Evet
Ben hwid yapıyorum hem aynı şey hem de beleş
Gitmiyor. Başka anakart takınca gidiyorFormat atınca gidiyor mu bu?
Ben gidiyor diye biliyordumgitmiyor anakarta bağlı kalıyor.
Ya ben formatta atmıştım aldıktan sonra aynı anakart üzerinde ise sıkıntı yok başkasına veremiyorsun bukdr basit.Ben gidiyor diye biliyordum
Mantıken de saçma ama şimdi 1000tllik de balı kalıyor 5tl lik de adam niye 1000i alsın ?
Yani bu keylere nereden ulaşıyorlar asıl konu bu.Ben gidiyor diye biliyordum
Mantıken de saçma ama şimdi 1000tllik de balı kalıyor 5tl lik de adam niye 1000i alsın ?
Evet ben de anlamadımYa ben formatta atmıştım aldıktan sonra aynı anakart üzerinde ise sıkıntı yok başkasına veremiyorsun bukdr basit.
Yani bu keylere nereden ulaşıyorlar asıl konu bu.![]()