Neler Yeni

Windows 10 sanal satın almak

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
Arkadaşlar ben Windows 10 veya 10 pro 64 bit satın almak istiyorum yani ürün anahtarını.
Sizin bana önerebilrceğiniz , kendinizin o siteden aldığı vs. Bir link var mı ürün anahtarını almak için.
Ve sizce pro mu almalıyım home mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yalçın ege koçak
Arkadaşlar ben Windows 10 veya 10 pro 64 bit satın almak istiyorum yani ürün anahtarını.
Sizin bana önerebilrceğiniz , kendinizin o siteden aldığı vs. Bir link var mı ürün anahtarını almak için.
Pro al

Rez

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
İsraf. Microsoftun sitesinden ücretsiz orjinal deneme sürümünü indir süresi bitince sadece tema vs. değişemiyorsun diyer türlü her şey aynı

Addons01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İsrafil
Bence direkt pro al

Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Gittigidiyor üzerinde bulduğunuz en ucuz keyi alın geçin. Satıcılar sürekli değişiyor ama hiçbirinde sorun yaşamadım.

Addons01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İsrafil
Gittigidiyor üzerinde bulduğunuz en ucuz keyi alın geçin. Satıcılar sürekli değişiyor ama hiçbirinde sorun yaşamadım.
Gittigidiyor güvenli mi?

Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,375
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom